Teknoloji Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste

Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu! İşte tam liste

03.08.2021 - 10:51 | Son Güncellenme:

Her ay yeni bir akıllı telefon tanıtılıyor. Bazıları performansa bazılarıysa bütçe dostu olmasıyla bizleri karşılıyor. İşte tam da bu noktada AnTuTu akıllara geliyor. Mobil performanslarıyla telefonları sıralayan AnTuTu, Temmuz 2021 için en güçlü Android telefon modellerini sıraladı.

Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu İşte tam liste

Ağustos ayına giriş yaptığımız bu günlerde, AnTuTu geçtiğimiz ayın en güçlü Android telefon modellerini yayımladı. Çin merkezli akıllı telefonların listeyi işgal ettiği ve ‘yükselmeye’ devam ettikleri görülüyor. Listede ilk sırada bizleri Black Shark 4 Pro karşılıyor. Oyun performansıyla dikkat çeken bu modelin hemen ardından Red Magic 6 Pro geliyor.

Haberin Devamı

OYUN TELEFONLARI LİSTEDE KENDİNE YER BULUYOR

Yayımlanan listede üçüncü sırada OnePlus 9 Pro’yu sırasıyla Oppo Find X3 Pro, Realme GT, OnePlus 8, Vivo X60 Pro Plus, iQOO 7, Meizu 18 ve Xiaomi Mi 11 Ultra takip ediyor. Listede yer alan telefonların tamamı amiral gemisi telefonlar ve Snapdragon 888 işlemcisi yer alıyor. Şu anda en güçlü işlemci olan Snapdragon 888 girdiği telefonları da oldukça güçlü hale getiriyor.

Geçen ayın en güçlü telefonları belli oldu İşte tam liste

AnTuTu, geçen ayın en güçlü Android telefonlarını yayımladı ancak bunun yanında orta segment cihazlar için de bir liste bulunuyor.  Burada da Çin merkezli markalar bizleri karşılıyor. Listenin ilk sırasında Xiaomi Mi 11 Lite yer alıyorken, Honor 50/50 Pro ikilisi, Oppo Reno 6 5G, Redmi 10X 5G, Realme Q3 Pro Carnival Edition, Oppo K9 5G, iQOO Z3, Huawei Nova 8 Pro onu takip ediyor.