Oyun Dunyasi Geçen Hafta En Çok Bu Oyunlar Satıldı

Geçen Hafta En Çok Bu Oyunlar Satıldı

06.01.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

Steam Kış İndirimlerine veda vakti geldi. Son günü bugün olan Steam Winter Sale, Rainbow Six Siege, Darkest Dungeon, Killing Floor 2, Age of Empires 2 HD Edition gibi birçok oyuna indirim yapmış durumda. Buradan son indirimleri inceleyebilirsiniz. Geçtiğimiz haftanın en çok satan listesine baktığımızda ilk isim GTA V. Özellikle PC kullanıcılarının oyunun indirimini defalarca kovaladığını […]

Geçen Hafta En Çok Bu Oyunlar Satıldı

Steam Kış İndirimlerine veda vakti geldi. Son günü bugün olan Steam Winter Sale, Rainbow Six Siege, Darkest Dungeon, Killing Floor 2, Age of Empires 2 HD Edition gibi birçok oyuna indirim yapmış durumda. Buradan son indirimleri inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftanın en çok satan listesine baktığımızda ilk isim GTA V. Özellikle PC kullanıcılarının oyunun indirimini defalarca kovaladığını varsayarsak, listenin lider ismi olmasına şaşmamak gerek. Listenin ikinci sırasında milyonlarca oyuncunun hala aktif olarak oynadığı, Fallout 4 var. Rol yapma öğeleri biraz geri planda kalsa da hayatta kalmaya çalışırken, bazı detayları unutabiliyorsunuz. Listemizin üçüncü sırasında Rainbow Six Siege yer alıyor. 2015 yılının en iyi FPS’lerinden biri olan Rainbow Six Siege, indirimler sayesinde en çok satan oyunlardan biri.

Listenin diğer isimlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

1.Grand Theft Auto V
2.Fallout 4
3.Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
4.Counter-Strike: Global Offensive
5.ARK: Survival Evolved
6.Rocket League
7.The Witcher 3: Wild Hunt
8.Star Wars Collection
9.Dying Light
10.Just Cause 3

Yazarlar