Teknoloji HTC’den Şaşırtan Hamle!

HTC’den Şaşırtan Hamle!

28.01.2015 - 17:18 | Son Güncellenme:

Hepimizin bildiği, kimilerin de severek kullandığı HTC, kısa bir süre önce kendisinden beklenmeyecek bir hamlede bulundu.

HTC’den Şaşırtan Hamle

Firma, bilinen birkaç e-spor takımına sponsor oldu. Görülen o ki HTC, isminin yalnızca akıllı telefon ve tabletler üreten bir firma olarak anılmasını istemiyor.

Haberin Devamı

HTC’ninsponsor olduğu e-spor takımları Cloud9, TeamLiquid ve Team SoloMid, firmanın e-spor konusuna eğilmesine oldukça sevindiklerini belirtip şu açıklamalarda bulunmuşlar: “HTC’nin de katkılarıyla, oyuncularla üst düzey video serilerine imza atacağız. HTC’den hediyeler de vereceğiz; ki bu hediyelerin bazıları, firmanın henüz piyasaya sürmediği mükemmel ürünler olacak.”
Firmanın sponsor olduğu takımlar, Counter Strike: Global Offensive ve Dota 2’nin de dahil olduğu pek çok online oyunda mücadele ediyorlar. Elbette League of Legends da var; ve HTC, attığı tweet’te yalnızca LoL’ün adını geçirmiş durumda. Bu bir işaret olabilir mi? göreceğiz.

Tayvanlı şirket, esporsponsorluğuna giren ilk firma değil elbette. HTC’nin yanı sıra Asus, Gigabyte, Alienware, Eizo, Logitech ve Razer gibi firmalar da uzunca bir süredir bu alanda sponsorluk desteği veriyorlar. Ancak HTC’yi diğerlerinden ayıran şey, firmanın sadece mobil telefon, tablet ve aksesuarları üretiyor oluşu. Farklı firmaları bu alanda görmek, pek çok oyuncuyu sevindiren bir şey elbette; görülen o ki herkes hâlinden memnun.
HTC, 2015’in kendileri için değişikliklerle dolu bir yıl olacağını açıklamıştı. O nedenle firmadan, bunun gibi farklı adımlar da gelecektir. Onu da zaman gösterecek.

Haberin Devamı


Firmanın, kullanıcıları son şaşırtan ürünü Re Camera olmuştu. Ürünün tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Yazarlar