Teknoloji Huawei Honor 8 Rekor Satış Gerçekleştirdi

Huawei Honor 8 Rekor Satış Gerçekleştirdi

15.07.2016 - 16:06 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının en büyük 3. şirketi Huawei yeni nesil telefonu Huawei Honor 8 ile rekor satış rakamlarına ilk haftadan ulaştı.

Huawei Honor 8 Rekor Satış Gerçekleştirdi

Çinli firmaların yükselişinden sürekli bahsediyoruz. Akıllı telefon pazarı Çinli üreticiler tarafından domine edilirken Samsung ve Apple farklı kulvarlardan bu firmalara cevap vermeye çalışıyor. Amiral gemisi pazarını iPhone markası ile domine eden Apple ve orta segment telefon pazarının pastasını J serisi, A serisi ve C serisi ile büyük oranda götüren Samsung hala en başarılı ilk iki firma olsa da arkadan gelen Huawei, Oppo, Vivo, ZTE, Xiaomi, Meizu gibi Çin firmaları her geçen gün üst sıraları zorluyor. 2018 yılında kendini ikincilik koltuğunda görmeye aday Huawei ise yeni nesil orta segment telefonu Huawei Honor 8 tanıtımını geçtiğimiz hafta başında gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı
Huawei Honor 8 Rekor Satış

İlk hafta satış rakamlarına bakıldığında ise firma için büyük bir sürpriz söz konusu oldu. Zira Honor 8 1 hafta bile geçmeden 5 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşarak Çinli şirkette yüzlerin gülmesini sağladı. Telefonun yakın bir zaman içinde ülkemizde de satışa sunulmasını bekliyoruz…