Teknoloji Huawei Mate 9 Süper Hızlı Şarj Teknolojisi ile Tanışın

Huawei Mate 9 Süper Hızlı Şarj Teknolojisi ile Tanışın

15.08.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Akıllı telefonların en büyük sorunu “şarj” çok yakında tarih olabilir. Huawei Mate 9 Süper Hızlı Şarj Teknolojisi ile tanışmaya hazır mısınız?

Huawei Mate 9 Süper Hızlı Şarj Teknolojisi ile Tanışın

Çinli Huawei akıllı telefon pazarının en büyük 3. üreticisi koltuğuna oturdu ve şirketi CEO’su 2019 yılına kadar da ikincilik koltuğuna oturacaklarını açıkladı. Bu hedef gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bunu bilemeyiz ama şirket kendi işlemcisini ve kendi yazılımını aynı anda geliştiren 3 firmadan birisi. Kirin işlemciler noktasında da oldukça agresif olan firma yeni nesil Süper Hızlı Şarj teknolojisini yayınladığı bir video ile bizlerle paylaştı. Huawei Mate 9 üzerinde yapılan testte 5 dakika içinde pilin böylesine hızlı bir şekilde şarj olması bizi de oldukça şaşırttı.

Haberin Devamı

5 dakikalık sürede %48 şarj olan telefonun bataryasının ömrü ve bunun gerçekten de 1500 mah’lık bir kapasitemi olduğu da tam bir muamma. Zira pil testlerinde gördüğümüz durum %50’den sonra telefonların şarjlarının çok kısa süre içinde boşaldığı. Bakalım bu teknoloji bize ne sunuyor?