Teknoloji Huawei’nin Akıllı Saati Ön Siparişte! Yetişen Alıyor…

Huawei’nin Akıllı Saati Ön Siparişte! Yetişen Alıyor…

21.09.2015 - 10:31 | Son Güncellenme:

MWC 2015 etkinliğinde duyurulan ve dikkatleri üzerine çeken Huawei Watch, ön siparişe açılıyor. Detaylar haberimizde... Ürettiği akıllı telefonlar ile son zamanlarda adından söz ettiren Huawei, bu sefer akıllı saat pazarına...

Huawei’nin Akıllı Saati Ön Siparişte Yetişen Alıyor…

MWC 2015 etkinliğinde duyurulan ve dikkatleri üzerine çeken Huawei Watch, ön siparişe açılıyor. Detaylar haberimizde... Ürettiği akıllı telefonlar ile son zamanlarda adından söz ettiren Huawei, bu sefer akıllı saat pazarına girmek üzere. Bu ay başında ABD'de ön satımı başlayan Huawei Watch, bu seferse Avrupa pazarında ön siparişe açılıyor. Firma cephesinden gelen açıklama, ürünün bazı ülkelerde satışa sunulacağını kanıtlar nitelikte. Daha önce ön siparişin daha fazla ülkede geçerli kılınacağını söyleyen ve bu konuda söz veren Huawei, bir nevi sözünü yerine getiriyor da diyebiliriz.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre Huawei Watch, Birleşik Krallık, Belçika, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, İspanya ve İsviçre ülkelerinde görücüye çıkıyor. Saati ön siparişe açan firma, başlangıç fiyatı olarak ise 399£ etiket fiyatında karar kıldı. Premium modellerinin henüz ön siparişe açılmadığı ve bu nedenle fiyat konusunda nasıl bir yolun izleneceği bilinmiyor. Ancak buna rağmen bazı renk ve donanım seçenekleri değiştirildiğinde fiyatın ortalama 449€ rakamına ulaştığından söz edebiliriz. Avrupa bölgesine açılan Huawei'nin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Eğer Huawei Watch, Türkiye'de de satılsaydı alır mıydınız?