Teknoloji Huawei'den iPhone X benzeri P11 X konsepti

Huawei'den iPhone X benzeri P11 X konsepti

22.12.2017 - 17:18 | Son Güncellenme:

Önümüzdeki yılın en çok beklenen telefonlarından biri olan Huawei P11 için Concept Creator tarafından “Huawei P11 X” adında bir konsept tasarım videosu yayınlandı.

Huaweiden iPhone X benzeri P11 X konsepti

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei P11 önümüzdeki yılın en çok merak edilen telefonlarından biri. 2018’in ilk çeyreğinde piyasaya çıkmasını beklerken, Concept Creator tarafından yayınlanan Huawei P11 X konsept tasarım videosu çok ilgi çekti.

Konsept tasarımda telefon cam ve metal ağırlıklı bir tasarıma sahip. Neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olması biraz iPhone X’e benziyor fakat çentik kısmı iPhone X’e kıyasla daha küçük.

Arka yüzeyi tamamen cam yüzeyden oluşan Huawei P11 X, köşe kısmındaki dik olarak yerleştirilmiş üç adet arka kamerayla dikkat çekiyor. Ayrıca kameraların alt kısmında daha kaliteli fotoğraflar için yerleştirilmiş çift flaş ve lazer otomatik algılama bulunuyor.

Kontrol tuşlarının hepsi metalden yapılmış ve telefonun sağ tarafına konumlandırılmış. Güç tuşu, ses açma kapama tuşunun yanı sıra sıkça görmediğimiz bir kamera tuşu bulunuyor. Ayrıca telefonun ince tasarımına rağmen üst kısmında kulaklık girişide bulunuyor. Concept Creator tarafından mavi, kırmızı ve siyah renklerde tasarlanmış telefon tasarımıyla gerçekten heyecan uyandırıyor. Ama bu videonun hiç bir sızıntıdan etkilenmediğini ve tamamen hayal ürünü olduğunu unutmamak gerek.