Teknoloji iPad Pro Tam Olarak Ne Zaman Satışa Çıkacak?

iPad Pro Tam Olarak Ne Zaman Satışa Çıkacak?

03.11.2015 - 11:42 | Son Güncellenme:

Yeni iPhone modelleri ile birlikte duyurulan iPad Pro'nun çıkış tarihi neredeyse kesinleşti. Zira söylentilerin ardı arkası kesilmiyor... Daha çok profesyonel kullanıma hitap etmesi beklenen büyük ekranlı iPad Pro, çok öncesinde...

iPad Pro Tam Olarak Ne Zaman Satışa Çıkacak

Yeni iPhone modelleri ile birlikte duyurulan iPad Pro'nun çıkış tarihi neredeyse kesinleşti. Zira söylentilerin ardı arkası kesilmiyor... Daha çok profesyonel kullanıma hitap etmesi beklenen büyük ekranlı iPad Pro, çok öncesinde duyurulmasına rağmen henüz satışa sunulmuş bir ürün değil. Bu konuda titiz davrandığı gözlemlenen Apple'ın nihayet sona geldiği ve çok yakında yeni tabletini görücüye çıkaracağı iddia edildi. Hali hazırda bir süredir ortalıkta dedikodular dönmekteydi ancak kısa bir süre önce gelen haberler, çıkış tarihini iyice doğrular nitelikte. Belirtilenlere göre iPad Pro, tam olarak 11 Kasım 2015 tarihinde satışa sunulmuş olacak. Yeni Apple TV'yi Türkiye de dahil pek çok ülkede aynı anda piyasaya süren Apple'ın aynı tutumu yeni tabletinde de sergilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yani bu demek oluyor ki Türkiye'de yaşayan kullanıcılar da iPad Pro'ya Dünya ile birlikte ulaşabilecekler. Tabi Apple tarafından doğrulanmış resmi bir bilginin bulunmadığını da hatırlatmak isteriz. Giriş modeli 32 GB Wi-Fi olan iPad Pro, 799 dolar etiket fiyatına sahip. En az 3000 TL'den görücüye çıkacağı tahmin edilen tabletin hem online hem de yerleşik mağazalar üzerinden satın alınabileceği ön görülmekte.