Teknoloji iPhone 13'e yönelik yeni 'renk' iddiası

iPhone 13'e yönelik yeni 'renk' iddiası

15.05.2021 - 16:50 | Son Güncellenme:

Apple bu yıl kendi zincirlerini kırarak pek çok renkli cihaz tanıttı. En büyük atak ise elbette rengarenk iMac modellerini tanıtması oldu. Bir süredir internet aleminde dolaşan iddialara göre iPhone 12'nin mor renginin ardından iPhone 13 için farklı bir renk gelecek deniyor.

iPhone 13e yönelik yeni renk iddiası

iPhone 13 serisi hakkında pek çok sızıntı ortaya çıktı. Şu an için hangilerinin gerçek olduğunu bilmiyoruz ancak bir süredir özellikle Twitter üzerinden yeni pembe renkli bir iPhone 13'ün yolda olduğu söyleniyor. iPhone 12 serisi için mor rengini tanıtan Apple'ın bir sonraki serisinde pembe renk seçeneğini sunması bekleniyor. 

Haberin Devamı

PEMBE RENKLİ BİR iPHONE TANITILABİLİR

Peng Store adlı bir Twitter hesabı üzerinden paylaşılan ve kısa sürede binlerce kişiye ulaşan pembe renkli iPhone 13, eğer gelirse büyük ilgi çekecek gibi duruyor. iPhone 13 Pro Max Rose Pink olarak adlandırılan bu telefon kasım ayında serinin diğer üyeleriyle beraber tanıtılacak. 

iPhone 13e yönelik yeni renk iddiası

Apple'ın nisan ayındaki etkinliğinde mor bir iPhone 12/12 mini görmüştük. Bunun akabinde pembe renklerine sahip iMac ve aksesuarları da tanıtılmıştı. Bu şekilde düşünüldüğünde ise pembe renkli iPhone 13 pek de 'hayal' gibi görünmüyor. Yine de bu bilginin gerçekliğini tanıtım gününe kadar öğrenemeyeceğiz. 

iPhone 13e yönelik yeni renk iddiası