Teknoloji İstanbul Boğazı’nda yürümeye hazır mısınız?

İstanbul Boğazı’nda yürümeye hazır mısınız?

10.04.2015 - 17:50 | Son Güncellenme:

Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge Kuruçeşme açıklarında eşi görülmemiş bir deneyimle tüketicilerle buluşuyor.

İstanbul Boğazı’nda yürümeye hazır mısınız

Program Değişikliği: Daha önce duyurusu yapılan Ozan Doğulu konseri, olumsuz hava koşulları nedeniyle teknik kurulum yapılamadığından iptal edilmiştir.

İstanbul, Türkiye – 10 Nisan 2015 – İstanbul Boğazı, Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için özel bir organizasyona hazırlanıyor. Kuruçeşme’de bir araya gelen katılımcılar daha önce eşi görülmemiş bir deneyimle Boğaz’da yürümenin tadına varacak. Ayrıca sürprizler Boğaz’da yürümekle de sınırlı kalmayacak.

Haberin Devamı

Kuruçeşme’ye gelecek olan ziyaretçiler, Samsung’un geleceği şimdiden günümüze getiren vizyonuna tanık olacak. Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’in de deneyimleneceği gecede, inanılmaz ışık gösterileriyle tüm İstanbullular unutamayacakları anlar yaşayacak.
Samsung’un ön satış rekorlarını kıran yeni akıllı telefonları, yepyeni özellikleriyle şimdiden tüketicilerin beğenisini kazanırken, yenilikçi tasarımlarıyla öne çıkıyor. 10 Nisan Cuma akşamı saat 21’de ışık gösterileri ve sürprizler ziyaretçilerle buluşuyor.

Daha fazla ayrıntı sayfasına, eşsiz deneyime canlı yayında tanık olmak için Samsung’un resmi Youtube hesabına ulaşın.