Teknoloji Jaybird, Tarah Pro kulaklığıyla 14 saat pil ömrü sunuyor

Jaybird, Tarah Pro kulaklığıyla 14 saat pil ömrü sunuyor

01.11.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

Jaybird, sporcular için kablosuz kulaklıklar sunmasıyla tanınıyor ve ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Jaybird, şimdi de Tarah Pro adlı kulaklığını piyasaya sürdü ve bu kulaklık 14 saatlik pil ömrü sunuyor.

Jaybird, Tarah Pro kulaklığıyla 14 saat pil ömrü sunuyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Jaybird Tarah Pro, Tarah, X4 ve Run'dan oluşan Jaybird kulaklık serisini dolduruyor. Tarah Pro, kulakiçi kulaklıklar, uzun pil ömrü, dayanıklılık, güvenli uyum ve özelleştirilmiş ses profili seçeneği ile sporcular için tasarlandı.

Tarah Pro, 14 saatlik pil ömrüyle öne çıkıyor. Orijinal Tarah 6 saat, X4 ise 8 saatlik pil ömrü sunuyordu. Jaybird, Tarah Pro’yla çıtayı bir hayli yükseğe taşıyor. Buna ek olarak Tarah Pro, IPX7 suya dayanıklılık sertifikasına da sahip.

Tarah Pro'daki Switch Fit adlı özellik sayesinde kulaklıklar iki farklı formatta ayarlanabiliyor. Kulaklıkları birbirine bağlayan kordon da terliyken size daha rahat ettirecek bir kumaş yapılmış. Kordon üzerindeki kumanda sayesinde müzik kontrolü gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı

Jaybird Tarah Pro, yurt dışında 159.99 dolar fiyata sahip. Kulaklığın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği veya fiyatı belli değil.