Teknoloji Karşınızda Xbox One’ın Ayrıntıları

Karşınızda Xbox One’ın Ayrıntıları

23.05.2013 - 09:51 | Son Güncellenme:

Microsoft’un haftanın başında tanıtımını gerçekleştirdiği Xbox One’ın en ayrıntılı videosu oyun dünyasındaki yerini aldı!

Karşınızda Xbox One’ın Ayrıntıları

Microsoft’un söz verdiği tarihte oyun dünyasına sunduğu Xbox One modelinin tanıtıldığı büyük etkinliğin ardından Full HD videosu yayınlandı. Amerika’da yapılan bir ankette, PS4 mü? Xbox One mı? sorusuna %98’lik payla Xbox One cevabının alınması oyun dünyasının yeni liderini belirlemeye yetti.

Haberin Devamı

All In One (hepsi bir arada) sistemini kendi oyun konsollarında uyguladıklarından söz eden Microsoft, televizyonu, sosyal medyayı, oyun heyecanını, müzik ve Blu-Ray filmleri tek bir üründe birleştirmek istemiş. Konsolun yanında verilecek olan Kinect ve GamePad sayesinde, zaman kaybetmeden bir sonraki çağa adım atmak size kalmış.

Xbox One, beklenenin ötesinde bu yılın sonbahar aylarında tüm dünyada eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. Özel olarak 15 oyunla beraber gelmesi beklenen Xbox’ın tüm teknik detaylarına ulaşabileceğiniz gibi yeni yayımlanan videosunu da izleyebilirsiniz.