Teknoloji Lumia Camera, Artık Tüm Windows Phone Cihazlarında!

Lumia Camera, Artık Tüm Windows Phone Cihazlarında!

24.08.2015 - 09:33 | Son Güncellenme:

Nokia Lumia modellerinde karşımıza çıkan Lumia Camera uygulaması, artık diğer Windows Phone cihazlarında da kullanılabiliyor. Microsoft ve Nokia ortaklığında geliştirilen Lumia cihazlarında karşımıza çıkan Lumia Camera, Windows 10 Mobile kullanan tüm...

Lumia Camera, Artık Tüm Windows Phone Cihazlarında

Nokia Lumia modellerinde karşımıza çıkan Lumia Camera uygulaması, artık diğer Windows Phone cihazlarında da kullanılabiliyor... Microsoft ve Nokia ortaklığında geliştirilen Lumia cihazlarında karşımıza çıkan Lumia Camera, Windows 10 Mobile kullanan tüm telefonlarda görülecek. Durumun bununla sınırlı kalmadığı ise yayımlanan son güncelleme ile birlikte gün ışığına çıktı. Zira belirtilenlere göre Lumia Camera, kısa bir süre önce Windows Phone modellerine uğradı.

Haberin Devamı

Windows 8.1 yüklü cihazlarda çalışması mümkün kılınan Lumia Camera, yayımlanan son güncelleme ile birlikte telefonlara dahil oldu. Ek seçenekler ile birlikte profesyonel fotoğraflar çekmemizi mümkün hale getiren uygulama, birçok özelliğe sahip. Bu sayede tonlamalar ya da çekim gibi noktalarda el ile devreye girerek kontrol imkanı sağlanabiliyor. Son güncellemede görülen Lumia Camera, böylelikle Nokia ve Microsoft ortaklığında üretilmeyen modellere de uğramış oldu.

Gelen bilgiler, uygulamanın farklı markalardaki Windows Phone telefonları için de yayımlandığını söylüyor. Ara sıra kapanan ve ufak da olsa sorun çıkartabilen Lumia Camera, ilerleyen günlerde hazırlanacak olan yamalar ile birlikte daha da iyi bir seviyeye taşınacaktır.