Teknoloji Nokia’nın Asha 501'i Çift SIM’le Geliyor!

Nokia’nın Asha 501'i Çift SIM’le Geliyor!

13.05.2013 - 07:08 | Son Güncellenme:

Mobil gücünü geri kazanan Finlandiyalı üretici Nokia, yeni modeli Asha 501 modelinde çift sim ile kullanıcılarını bekliyor.

Nokia’nın Asha 501i Çift SIM’le Geliyor

Mobil gücünü geri kazanan Finlandiyalı üretici Nokia, yeni modeli Asha 501’i Hindistan’da tanıttı! İşte Nokia’nın çift hatlı ilk akıllı modeli ve detayları!

Haberin Devamı

Sınıflandırma konusunda başarılı olan Nokia, giriş seviye ve üst seviye olarak ayırdığı ailelere yeni modeller eklemeye devam ediyor. Giriş seviye olarak belirlediği Asha ailesine yeni bir model daha kazandıran Nokia, ilk çift hatlı Asha modelini başta Hindistan kullanıcıları olmak üzere tüm dünyaya sundu.

Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde, Nokia CEO’su Stephan Elop tarafından tanıtımı gerçekleştirilen Asha 501’in, dokunmatik ailesi olan Lumia’yı andıran bir model olduğunu söylenebilir. 3 inç büyüklüğündeki ve 320 x 240 piksel ekrana sahip model’in yanında 4 GB hafıza kartı da hediye olarak veriliyor.

Çift SIM teknolojisine uygun modelin de aynı sayıda piyasaya sürüleceği biliniyorken 3.2 MP flaşsız arka kameraya destek olarak herhangi bir ön kamera bulunmuyor. Ağırlığı yalnızca 98 gram olan Asha 501, 17 saat konuşma ve 48 gün bekleme süresiyle en ekonomik modeller arasındaki yerini alıyor.

Haberin Devamı

Bu modelin ülkemizde ne zaman pazara gireceği konusunda herhangi bir doğrulama bulunmasa da, Avrupa fiyatı 99$ olarak belirlenmiş.