Teknoloji Organ Nakli Bekleyenlere Online Uygulama!

Organ Nakli Bekleyenlere Online Uygulama!

21.08.2013 - 12:28 | Son Güncellenme:

Bu güne kadar muhtemelen en az bir kez online sipariş vermiş ve internet üzerinden fatura ödemişsinizdir. Aklınıza gelen hemen hemen her şeyi bulabildiğiniz sanal dünyada artık öyle şeyler bulmak mümkün ki görenler gözlerine inanamıyor.

Organ Nakli Bekleyenlere Online Uygulama

adı verilen bir internet sitesi, sağlık sorunu yaşayan ve özellikle olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Organ nakli bekleyen hastaların en büyük sorunları arasında yer alan zamanında organ bulamama ve bu süreçte hastalığın daha da ilerlemesi artık tarih oluyor. Yılda yaklaşık 5.000 organ bekleyen hastanın sırf zamanında organ bulamadığı için hayatını kaybettiği gerçeğinin yanında OrganJet, sizlere ulaşabileceğiniz en yakın yerden ve mümkün olduğunca uygun fiyatla organ bulabilmenizi sağlıyor.

Organ nakli bekleyen hastalar için hayati önem taşıyan uyumlu organ bulma sorunu ve bu süreçte geçirilen zaman büyük ölçüde telafi ediliyor. Tüm bunların yanında OrganJet’in yeni geliştirdiği servis sayesinde artık istediğiniz her an, dünya üzerinde aradığınız organın bulunduğu bölgeye kadar görebilir ve ihtiyacınız olan organa kavuşabilirsiniz. Sadece bununla yetinmeyen OrganJet, size aradığınız organı bulabildiği gibi organa en yakın sağlık merkezlerini ve tedavinizi ve organ naklini gerçekleştirebilecek merkezlerinde önünüze seriyor.

Haberin Devamı

Organ nakli için ortalama 5 seneye kadar bekleyen hastalar göz önüne alındığında bir çok hayatın kurtarılmasında büyük rol oynayacağına inandığım OrganJet, umarım hiçbir zaman kullanmayacağınız bir servis olur.