Teknoloji Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu

Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu

29.08.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Samsung, 23 Ağustos günü Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 8'in Gece Siyahı, Orkide Grisi, Altın Sarısı ve Derin Deniz Mavisi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle geleceğini açıkladı. Şimdiyse Galaxy Note 8 için yeni bir renk seçeneği daha duyuruldu.

Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Tayvan'da gerçekleştirdiği bir etkinlik kapsamında Galaxy Note 8'in renk seçeneklerine bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Galaxy S8 Plus modeli ile benzer bir şekilde pembe renkli Galaxy Note 8, Tayvan'da satışa sunuldu.

Anlaşılan Samsung, cihazlarının ön kısımlarının aynı kalmasını sağlayarak, arka kısımlarına oldukça geniş opsiyonlar sunuyor. Üstelik S-Pen'in rengi de cihazın rengine göre değişiyor. Ön kısımın aynı kaldığı gibi arka kısımdaki kamera bölgesinin rengi de değişmiyor.

Telefon dış görünüş açısından farklı olabilir ama yine de 18.5:9 çözünürlüklü 6.3 inçlik AMOLED ekran, Snapdragon 835/Exynos 8895 işlemci, 6GB RAM, 256 GB'a kadar arttırılabilen 64GB depolama alanıyla geliyor. Fiyat açısından da aynı politika izlenecek.

Haberin Devamı

Renk ayrıcalıklı olsa da fiyat yine aynı. 950 euro fiyat etiketine sahip pembe renkli Galaxy Note 8'in Avrupa'da satışa sunulup sunulmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.