Oyun Playstation İle Geçmişe Dönüş

Playstation İle Geçmişe Dönüş

08.01.2014 - 16:59 | Son Güncellenme:

CES 2014'te teknoloji dünyasının önde gelen firmaları da yeni oyuncaklarını tanıtmaya başladı.

Playstation İle Geçmişe Dönüş

Sony ise düzenlediği konferansta PlayStation oyuncuları için bir duyuru yaptı. 2012 yılında bulut tabanlı oyun sistemi olan Gaikai’yi satın alan Sony, PlayStation 4'ün lansmanında da PlayStation oyunlarını oynama imkânımızın olacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

CES 2014'teki konferansında ise bu konuya açıklık getiren Sony, bu yeni özelliğin adının PlayStation Now olduğunu duyurdu. Bu özellik sayesinde klasik PlayStation oyunlarını PS4, PS3, PS Vita ve 2014 yılında çıkacak olan Sony Bravia TV’larından oynayabileceksiniz. Tabi sadece bunlarla da kalmayıp ilerleyen tarihlerde akıllı telefonlardan (ve büyük bir ihtimalle bilgisayarlardan) da bu oyunları oynama şansına sahip olacağız. Oyunların alımı konusunda da henüz kesin bir açıklama yapılmasa da oyunları kiralama veya abonelik ile daha fazla oyuna ulaşma imkânı sunacağını, Sony CEO’su Andrew House duyurmuş oldu.

CES 2014 fuarındaki Sony standında Bravia TV ve PS Vita üzerinden The Last of Us,Beyond: Two Souls, God of War: Ascension ve Puppeteer oyunlarını deneme imkânı sunan Sony, bu özelliği yaz aylarında kullanıma sunacağını da açıkladı.