Oyun Dunyasi RIFT: Nightmare Tide Genişleme Paketi Fragmanı

RIFT: Nightmare Tide Genişleme Paketi Fragmanı

27.10.2014 - 22:34 | Son Güncellenme:

Ücretsiz fantastik MMO RIFT’in yeni genişleme paketi Nightmare Tide çıktı ve tüm özelliklerini bu fragmanda görmeniz mümkün.

RIFT: Nightmare Tide Genişleme Paketi Fragmanı

RIFT’in yeni genişleme paketi olan “Nightmare Tide” ile yeni su temalı bögle olan “Plane of Water”a yolculuk edeceksiniz. Pakette üç yeni dev oyun alanı (Tarkan Glacier, Goboro Reef, Draumheim), suyun altında kullanabileceğiniz köpekbalığı benzeri binekler, daha önce görmedğiniz Nightmare Rift’leri ve yepyeni düşmanlar var. Ayrıca pakette 6 yeni zindan, bir 10 kişilik Sliver ve bir 20 kişilik Raid de bulunuyor.

Haberin Devamı

Oyuncular Nightmare Tide genişleme paketi ile karakterlerini 65. seviyeye kadar yükseltebilecekler. Paket ile yeni ustalık yetenekleri (Mastery) ve crafting meraklıları için yeni tarifler, malzemeler ve silahlar geliyor. Dört yeni Soul da pakete eklenmiş, bunlar sırayla büyü zararı azaltma ustası Arbiter, raid iyileştirme alanında uzman zırhlı Liberator, Telara’nın geleceğinden gelen destek sınıfı Oracle ve simya ile ok yeteneklerini birleştiren Physician. Geliştirilmiş Mentor sistemi ile de düşük seviyedeki arkadaşlarınıza veya oyunculara destek olabilirsiniz.

Nightmare Tide genişleme paketi RIFT oyuncuları için artık ücretsiz şekilde indirilebilir durumda. Ama isteyenler içinde ek malzemeler, özellikler ve binek bulunan Collector’s Edition versiyonunu da satın alabilirler.

Haberin Devamı

Buradan RIFT: Nightmare Tide fragman videosu izlenebilir.