Teknoloji Samsung 64-Bit İşlemci İle geliyor!

Samsung 64-Bit İşlemci İle geliyor!

13.09.2013 - 12:44 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz gün tanıtımı gerçekleştirilen iPhone 5S’in 64-Bit işlemcisine karşın Samsung’tan açıklama geldi! Bizim de akıllı telefonlarımızda 64-Bit işlemci kullanılacak!

Samsung 64-Bit İşlemci İle geliyor

Akıllı telefon dünyasında bir ilke imza atan , geçtiğimiz gün dev bir etkinlikle tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil amiral gemisi kullandıklarını patlaşmıştı. Sızıntı haberlerin tümünün doğru çıkması üzerine yoğun bir ilgi gören , teknik özellikleri arasında her yıl olduğu gibi kullanıcısına sürprizler sunmaktan da kaçınmadı.

Haberin Devamı

Yılda yalnızca bir kez tanıtım gerçekleştiren Apple, bu kez hamlelerini doğru yapmış gibi görünüyor. En büyük rakiplerinden biri olan Samsung ise’te kullanılan 64-Bit işlemci mimarisinin, gelecek modellerinde yer alacağını öne sürdü.

Korea Times’a şirket hakkındaki gelişimler ve projelerle ilgili açıklamalarda bulunan CEO’su JK Shin, bir sonraki nesil olan yeni amiral gemisi Galaxy S5’te 64-Bit işlemci teknolojisinin kullanılacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen röportajda bir sonraki nesil için kullanmayı planlayan ’a karşın geçtiğimiz günlerde Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi sürümünü duyuran Google ise, bu versiyonun 64-Bit teknolojisini desteklediğini paylaştı. pazarındaki rekabetin kotasına arttıran Apple’ın ardından Sony, Huawei, HTC ve LG’nin de bu teknolojiye geçmesi bekleniyor.