Teknoloji Samsung Galaxy A4 Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A4 Ortaya Çıktı

05.05.2016 - 14:21 | Son Güncellenme:

Bir süre önce adını dedikodu eşliğinde işitmiş olduğumuz Samsung Galaxy A4, bu kez farklı bir platform üzerinden gün ışığına çıkmış durumda…

Samsung Galaxy A4 Ortaya Çıktı

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden biri olan Samsung, bildiğiniz üzere en büyük rakibi Apple’dan çok daha farklı bir politikaya sahip. Amiral gemi modellerinin yanı sıra hem orta düzey hem de giriş seviyesi akıllı telefonlara da imza atan firma, bunun adına A, E ve J gibi seriler geliştirdi. Şimdilerde bu serilere ait modelleri yenilemek ile meşgul olan şirket, Samsung Galaxy A4 modeli üzerinde çalışıyor. Daha önce bu modelin adını iddia olarak duymuştuk. Bugün ise cihazı listeleyen Zauba, böylelikle iddiaların ne denli doğru olduğunu da kanıtlamış oldu.

Haberin Devamı
samsung galaxy a4 silikon vadisi

Zauba sitesinde görüntülenen Samsung Galaxy A4, artık kesin bir şekilde geliyor. SM-A430 model numarası ile satışa sunulması beklenen cihazın özellikleri ise ne yazık ki belli değil. Teknik özelliklere değinmeyen site, modeli sadece listelemek ile yetiniyor. Ancak beklentiler de yok değil. Daha çok giriş – orta seviyelerine hitap etmesi beklenen telefonun 5 inçten büyük bir ekran ile gelmeyeceği düşünülüyor. Bunun yanı sıra en fazla 2 GB RAM’e sahip olması beklenen modelin yine aynı şekilde orta seviye bir kameraya sahip olacağı ön görülmekte. Eğer ürün adına elimize yeni bir bilgi ulaşır ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Sony Xperia X Performans Fiyatı ile Cep Yakacak!