Teknoloji Samsung “Galaxy F” Geliyor!

Samsung “Galaxy F” Geliyor!

27.09.2013 - 09:47 | Son Güncellenme:

2014 yılına büyük bir damga vurmaya hazırlanan Samsung, performans tutkunları için geliştirdiği alüminyum kasalı “Galaxy F” serisini kullanıcısına sunmaya hazırlanıyor!

Samsung “Galaxy F” Geliyor

Güney Kore’nin en iddialı markalarından biri olan , uzun yıllar edindiği deneyimlerle geliştirdiği ve büyük bir kullanıcı kitlesine hitap ettiği Galaxy S serisine eşdeğer bir seri üzerinde çalışıyor. Galaxy F adının verileceği bilinen yeni serisinin kesinlik kazanan özelliklerinden biri de, geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız nın kullanılacak olması.

Haberin Devamı

Plastik kapak ve kasa tasarımıyla hafiflik ilkesini korumaya çalışan Samsung, kullandığı yüksek batarya gücü sebebiyle alüminyum kasaya geçmiyordu. serisi severlerin yanı sıra farklı kullanıcılara hitap eden Galaxy F serisini üretmeyi planlayan Samsung, ETNews’in haberleri ile bekleyenlerini bir kat daha heyecanlandırmayı başardı.

Optical Image Stabilization (OIS) teknolojisinin kullanılacağı 16 Megapiksellik bir performans sunan ana kameranın, yerine bu modellerde görüleceğine dair söylentiler gerçeklik kazanıyor. OIS (Optik Görüntü Sabitleme) teknolojisi, daha kısa bir sürede kare yakalayabilme özelliği sayesinde, kayan, net olmayan veya bulanık fotoğrafları tarihe karıştıracak.

4+4 çekirdekli işlemcilerin kullanılacağı bilinen Galaxy F serisinde soğutma olarak ise dış kasa kullanılacağı biliniyor.

Haberin Devamı

Görünen o ki Samsung, önümüzdeki günlerde yine akıllı telefon dünyasına damgasını vurmak ve yeni rekorlara imza atmak için gün sayıyor.