Teknoloji Samsung Galaxy Note 7 Adı Doğrulandı

Samsung Galaxy Note 7 Adı Doğrulandı

27.06.2016 - 16:02 | Son Güncellenme:

Bir süredir iddia olarak kendisini gösteren Samsung Galaxy Note 7, bu kez güçlü bir sızıntı ile beraber gündeme gelmiş bulunmakta…

Samsung Galaxy Note 7 Adı Doğrulandı

Galaxy S7 ve S7 Edge modellerini bir süre önce satışa sunan Samsung, bu modellerinde uyguladığı üst düzey özellikler ve kavisli ekran gibi nitelikleri ile beraber beğeni toplamış durumda. 7 adını kullanmaya başlayan ve bu sayede en yeni amiral gemi modelini bu numarayla satışa sunan firma, geliştirilmekte olan yeni Note modelinde de 7 rakamını kullanabilir. Aslına bakarsak Note ailesinin son çıkan halkası 5 olarak adlandırılıyor. Ancak Note 6’nın daha eski gibi gözükmemesi adına 6 rakamını kullanmayı düşünmeyen firma, karşımıza Samsung Galaxy Note 7 ismi ile çıkabilir. Nitekim bir süre önce bu konuyla ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi ise firma cephesine yakın kaynaklardan alınan ve kesinlik oranı epey yüksek bilgiler söz konusu.

Haberin Devamı
Evan Blass Yeni İsmi Doğruladı

Bu zamana kadar mobil cephede ortaya attığı pek çok iddia daha sonralarda doğrulanan Evan Blass, Note 7 adına yeni bir tweet paylaştı. Doğrulandı yazının yanı sıra Samsung Galaxy Note 7 görselini takipçileri ile paylaşan Blass, bir nevi yeni modelin Note 7 adıyla anılacağını açıklamış oldu. Nitekim Blass’in bu zamana kadar yapmış olduğu açıklamaların doğruluk kazandığını düşünecek olursak bu iddianın da bir hayli doğru çıkma olasılığı yüksek.

Confirmed. pic.twitter.com/jo1EF3Mp3J

— Evan Blass (@evleaks) 25 Haziran 2016

Özellikleri Az Çok Belli

Şimdilerde kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu söylenen Note 7, beraberinde 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlük sunan AMOLED ekran ile birlikte gelecek. 64 GB dahili depolama alanının yanı sıra micro SD kart desteğine sahip olacağı söylenen telefonda, 12 MP çift arka kamera, 5 MP ön kamera, IP68 sertifikası ve iris tarayıcısı gibi özellikler de bulunacak. Cihazın siyah, gümüş ve mavi renk seçenekleri ile geleceği belirtiliyor.