Teknoloji Samsung Galaxy Note 9, FCC tarafından onaylandı

Samsung Galaxy Note 9, FCC tarafından onaylandı

26.06.2018 - 10:25 | Son Güncellenme:

Samsung'un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy Note 9, FCC (Federal Communications Commission) tarafından sertifikalandırıldı. Şirket muhtemelen Samsung Galaxy Note 8'in lansman zaman çizelgesinden daha erken bir tarihte cep telefonunu tanıtabilir. FCC, SM-N960F model numarası ile yeni Samsung cihazı listeledi.

Samsung Galaxy Note 9, FCC tarafından onaylandı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

FCC, Samsung Galaxy Note 9 ve model numaralarını onayladı. Uluslararası olan SM-N960F, ABD'de satışa sunulacak versiyon ise SM-N960U model numaralarına sahip olabilir. Uluslararası modelde de LTE desteği de olacak.

FCC, Note 9'un özellikleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Daha önce çıkan söylentiler Galaxy Note 9'un yükseltilmiş kamerayla geleceğini belirtmişti. Cihaz, 18.5: 9 en boy oranında 6.4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olacak. Cihazın fiziksel tasarımının önceki modelde olduğu gibi kaldığı söyleniyor. Galaxy Note 9'un Galaxy Note 8'de bulundan daha yüksek pille gelmesi bekleniyor. Bu 4000mAh olabilir.

Samsung Galaxy Note 9, FCC tarafından onaylandı

Telefon, Snapdragon 845 (ABD pazarı) veya Exynos 9810 (global pazarlar için) işlemci içeriyor. Galaxy Note 9'un varyantlarından biri, 512GB'lık depolama alanına sahip olabilir. Raporlarda ayrıca, telefonun gelişmiş S-Pen kalemle geleceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Galaxy Note 9'un Berlin’de düzenlenecek IFA 2018 fuarından hemen önce, Galaxy Unpacked 2018 etkinliği kapsamında tanıtılması bekleniyor.