Teknoloji Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri?

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri?

04.10.2018 - 14:10 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Note 9, 6 bin TL’den fazla fiyata sahip bir akıllı telefon. Daha fazla RAM ve depolama alanı istiyorsanız, fiyat tabii ki de artıyor. Note 9, akıllı telefon fiyatlandırmasında üst sıralarda yer alıyor ve muhtemelen bunu güvende tutmak isteyeceksiniz. Bu yüzden sizin için Note 9’unuzu koruyacak Spigen kılıfları inceledik. Liquid Air gibsi zarif olanların yanında askeri düzeyde koruma sunan Tough Armor modelleri de var.

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Aylar süren beklenti ve sızıntılardan sonra, Samsung Galaxy Note 9 piyasaya sürüldü. Bluetooth özellikli ve uzaktan kamera deklanşörü özelliklerine sahip yeni S Pen de epey fonksiyonel. Note 9’u sabırla bekleyenler gidip cihazlarını çoktan satın aldılar bile. Peki cihazınızı korumak için önceden plan yaptınız mı? Ne tür bir koruma tercih ederseniz?

Çok fazla cam kullanılması, endişe verici olabilir. Bu yüzden Samsung Galaxy Note 9'u tek parça halinde tutmak için sağlam bir kılıfın içine koymak isteyeceksiniz.

İyi haber, seçim yapmak için çok fazla seçenek var. Kötü haber ise hepsi eşit özelliklere sahip değil ve kendinize uygun en iyi olanı bulmak zor iş.

Spigen ise (her zaman olduğu gibi) Samsung Galaxy Note 9’u ilk günden itibaren korumaya hazır. Samsung’un en yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9 için tasarlanan Spigen kılıfları sizler için denedik.

Haberin Devamı

Spigen Liquid Crystal Glitter

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri

Kurulması kolay ve sancısız bir kılıf mı arıyorsunuz? Note 9'unuzu basit ve şık Liquid Crystal Glitter ile koruyabilirsiniz. Note 9'a ilave ağırlık eklemeden, telefonun orijinal görünümünü kristal netliğinde koruyabilir. Yükseltilmiş kenarlar oldukça etkili, çift lensli kameraları çevreliyor ve parmak izi sensörüne kolay erişim sağlıyor. Parlak arka kısım onu tam da kadınlara yönelik yapıyor. Düz modeli de var. İlerleyen kısımda görebilirsiniz.

Fiyatı 80 TL

Spigen Thin Fit Ultra İnce

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri

Basit koruma arayan minimalistler için, Thin Fit mantıklı bir seçim olabilir. Sert polikarbonat malzemeden üretilen Thin Fit, hem cep dostu hem de telefona çok fazla ağırlık eklemiyor. Cihazınızı su damlalarına ve çizilmelere karşı da koruyabilir. Bluetooth özellikli S Pen’e de kolayca erişebilirsiniz. Thin Fit, Note 9’unuz için gerekli güvenliği sonuna kadar sağlıyor.

Fiyatı 64 TL.

Spigen Neo Hybrid

Neo Hybrid, şık tasarımı modern bir görünümle birleştiren çok yönlü bir kılıf. İster resmi bir etkinliğe katılın, ister şehirde yoğun bir gece geçirin, Note 9'unuzun her fırsatta şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Balıksırtı deseni, lekeleri önlüyor ve Note 9'un daha iyi bir tutuş ile elden kaymasını önlüyor. Esnek gövde, dayanıklı tampon çerçeve ile birleştiğinde sağlam bir koruma ortaya çıkıyor. Özel AirCushion teknolojisi, iç yapısı ve köşelerindeki hava kanalları ile darbeyi dışarı itiyor. Metalize edilmiş ses açma, kapama ve hold tuşları bastığınızda mükemmel hassasiyet sağlıyor ve tok bir basma hissi oluşturuyor.

Haberin Devamı

Fiyatı 128 TL.

Spigen Ultra Hybrid

Galaxy Note 9'un orijinal görünümünü tercih eden ama bir kılıfın ek korumasını arayanlar için seçim Ultra Hybrid. Sertifikalı MIL-STD 810G 516.6 koruma ile gelen Ultra Hybrid’in saydam arka paneli içten ve dıştan çizilmeye dayanıklı malzeme ile kaplandı. Bu sayede uzun ömürlü ve her zaman temiz görünüm sunuyor. Şok emici tamponlar beklenmedik düşüşler konusunda daha az endişe etmenize yardımcı olacak. Güçlendirilmiş ses ve hold tuşları da tok bir basma hissi yaratıyor.

Fiyatı 112 TL.

Spigen Ultra Hybrid S

Ultra Hybrid S’in Ultra Hybrid’den ne farkı var derseniz, arkasındaki ufak açılır bacak ve kenarlarının siyah renkte olmadı. Diğer tüm detayları neredeyse aynı. Entegre Kickstand ile yatay modda düz yüzeylere koyarak eller serbest modun keyfini çıkarabilirsiniz. Askeri standartlarda koruma yine sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Fiyatı 120 TL.

Spigen Tough Armor

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri

Tamamen cam olan Galaxy Note 9'u kırmaktan ve pahalı bir faturayla karşılaşmaktan korkuyor musunuz? Tough Armor, her türlü zorlu deneyiminizde Note 9'unuzu koruyabilir. Biraz hantal olsa da, yine de ince ve cep dostu olacak şekilde tasarlanmış. En sevdiğiniz programları izlemek için kickstand'ı açabilir veya S Pen ile not alabilirsiniz. Yükseltilmiş kenarlar ile ekran korunurken, belirginleştirilmiş butonlar parmağa güzelce oturuyor.

Fiyatı 136 TL.

Spigen Rugged Armor

Spigen Rugged Armor, stili ve tek bir katman halinde paketlenmiş koruması sayesinde hayranların favorisi olmaya devam ediyor. Mat kaplama, Note 9'un kavramasını önemli ölçüde iyileştiriyor ve ince karbon fiber aksamlar, kasaya şık bir görünüm katıyor. Hafif tasarımın yanında kablosuz şarj ile de kusursuz şekilde çalışabiliyor. Hem ince hem de korumaya odaklı olması, Rugged Armor’ın neden çoğu şey için kullanışlı olduğunu gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Fiyatı 80 TL.

Spigen Slim Armor

Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri

Slim Armor incelik ve koruma arasındaki dengeyi bulmak üzere tasarlandı. Hem ince yapıda, hem de TPU ve polikarbon malzeme ile yeterince yüksek koruma sağlıyor. Entegre kickstand burada da var. Yuvarlatılmış köşeler hem cihazınızın orijinal dizaynını bozmuyor, hem de en yüksek kavramayı sağlıyor.

Fiyatı 128 TL.

Spigen Neo Flex HD 2 adet ekran koruyucu

Bir kılıf seçtikten sonra, NeoFlex ekran koruyucusu ile de kavisli 6.4 inç Super AMOLED ekranı koruyabilirsiniz. NeoFlex, Spigen’ın tüm kılıflarıyla uyumlu olacak şekilde tasarlandı. Esnek film (cam değil), kendi kendine iyileşiyor ve parmak izine dayanıklı. Kenardan kenara koruma da sağlıyor. Sürtünmelere ve çizilmelere karşı koruma için esnek ekran koruyuculardan birini takabilirsiniz. Ekran koruyucusu bir kez kurulduktan sonra, hava kabarcıklarının kaybolması için 24 saat bekleyin.

Fiyatı 80 TL.

Galaxy Note 9 için piyasaya sürülmüş birkaç kılıfı sizler için listeledik. Ancak favorileriniz hangileri bilmek istiyoruz. Yorumlarınızı ve tercihlerinizi bize bildirin…

Yazarlar