Teknoloji Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırabilir

Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırabilir

23.07.2018 - 17:46 | Son Güncellenme:

Galaxy Note 9, eleştirmenlerin beklediğinden çok daha fazla değişecek. Bunun yanında yeni gelen raporlara göre Galaxy Note serisi ani ve beklenmedik bir iptalle karşı karşıya olabilir. Samsung, akıllı telefon pazarı ve güncelleme gecikmeleri yüzünden Galaxy Note serisini sonlandırabilir.

Samsung, Galaxy Note serisini sonlandırabilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Bazı kaynaklara göre bu son Galaxy Note telefon olabilir.

Kore sitesi The Bell'e göre Samsung, Galaxy Note markasını tamamen emekliye ayırabilir. Bell'e göre bu Samsung'un bir yıldan uzun süredir düşündüğü bir şey.

Bu tür sert bir hareketin ardında akıllı telefon doygunluğundan kaynaklanan kötüleşen pazar ve geciken güncelleme döngüleri yer alıyor. Aslında, Bell'e göre Galaxy Note 9’un satış başarısı, tüm Galaxy Note serisinin kaderini belirleyebilir. Ancak Galaxy Note 9 yeterli satış sayısına ulaşamazsa Samsung, pazarın doygunluğa ulaştığını düşünerek Galaxy Note serisini bitirebilir.

Samsung, Galaxy S serisi ile Galaxy Note serisini birleştirebilir. Galaxy S Plus, S Pen ile piyasaya sunulabilir.

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 9'u Galaxy Watch ile 9 Ağustos'ta duyuracak. Ön siparişlerin 14 Ağustos'ta, sevkiyatların ise 24 Ağustos'ta başlaması bekleniyor.