Teknoloji Samsung Galaxy S4'ün İlk Ekran Görüntüleri!

Samsung Galaxy S4'ün İlk Ekran Görüntüleri!

08.03.2013 - 12:30 | Son Güncellenme:

Merakla beklenene Samsung Galaxy S4'ün ekran görüntüleri yayımlandı.

Samsung Galaxy S4ün İlk Ekran Görüntüleri

eknoloji dünyasının merakla beklediği S4’ün ekran görüntüleri sızdırıldı. Samsung’un yalanlamadığı ekran görüntülerinin Galaxy ailesinin S4 modeline ait olduğuna kesin gözüyle bakılıyor!

Haberin Devamı

Gsm-israel.co.il web sitesinde yayınlanan ekran görüntülerinde yeni TouchWiz Nature UX 2.0 arayüzünü görmemiz mümkün görünüyor. Görüntülerde yer alan ayrıntılar arasında gizli özelliğin ise sekmeli ve arka planın açık renkli olduğu görülüyor.

Ekran görüntüleri, Galaxy S4’ün 5 inçlik Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olduğunu kanıtlıyor. Bunun yanında anlaşılan bilgiler arasında, cihazın ABD sürümü 4 çekirdekli 1.8 GHz işlemciyle geliyor. Bunun yanı sıra Avrupa sürümünün 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemciye sahip olması beklenen bilgiler arasında yer alıyor.

Sızılan kamera görüntüleri ve menüdeki çözünürlük seçimleri ise 13 Megapiksellik bir kamerayla karşı karşıya kalacağımızı kanıtlıyor. Cihaz beklendiği gibi Smart Scroll (Akıllı Kaydırma), Smart Pause (Akıllı Bekleme), Smart Stay (Hazırda Kalma), Smart Rotation (Akıllı Döndürme) özellikleriyle beraber geliyor olacak.