Teknoloji Samsung Galaxy S5 Alüminyum Kasayla Gelebilir!

Samsung Galaxy S5 Alüminyum Kasayla Gelebilir!

30.08.2013 - 09:00 | Son Güncellenme:

Samsung tarafında yeni gelişmeler var! En büyük rakiplerinden HTC’nin One modelinde dikkatleri çeken alüminyum kasanın ardından, Galaxy S5 benzer bir kasayla görünebilir!

Samsung Galaxy S5 Alüminyum Kasayla Gelebilir

Güney Kore’nin başarılı isimlerinden , daha önceki nesillerine ait akıllı modellerini hafiflik ve incelik ilkesini esas alarak geliştirmişti. Kullandığı plastik hammaddelerle tasarladığı amiral gemileri üzerinde büyük bir değişikliğe gideceği iddia edilen , yeni akıllılarında alüminyum kasa kullanabilir.

Haberin Devamı

Kavisli köşelere yer verdiği tasarımda kullanılan plastik kasayla standartlaşan ailesinin akıllı üyeleri, alüminyuma terfi ediyor. Kore kaynaklı ET News’in haberine göre ’un, alüminyum alaşımlı bir kasa üzerine yoğunlaştığı iddia ediliyor. Alüminyum, magnezyum ve diğer metal alaşımlarla bir araya getirilmesi beklenen kasanın, piyasaya ilk süreceği amiral gemisinde görüleceği iddialar arasında yer alıyor.

Akla ilk gelen akıllı model ’te karşımıza çıkacağı öne sürülen metal alaşımlı kasa için, yeni endüstriyel makinelerin alındığı biliniyor. Yeni mühendis arayışına çıkan ’un kısa süre içinde metal üzerine çalışan mühendis ilanlarına ve benzeri kişilerin transferlerine başlayacağından söz edebiliriz.

Haberin Devamı

’nin beğenilen alüminyum kasasından sonra bu kararı aldığı haberleri ne kadar doğru bilinmez fakat kullanıcıların bu habere oldukça sevineceği bir gerçek.