Teknoloji Samsung Galaxy S7 ve S7 edge'in hangi tarihte çıkacağı belli oldu!

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge'in hangi tarihte çıkacağı belli oldu!

02.02.2016 - 13:27 | Son Güncellenme:

Samsung'un uzun zamandır beklenen yeni telefonları Galaxy S7 ve kavisli ekranıyla dikkat çeken Galaxy S7 edge'in çıkış tarihi netleşti. İşte o tarih ve cihazların muhtemel özellikleri...

Samsung Galaxy S7 ve S7 edgein hangi tarihte çıkacağı belli oldu

Bugün Samsung resmi olarak yayınladığı bir video ile yeni üst seviye modelleri Galaxy S7 ve S7 edge'i 21 Şubat tarihinde açıklayacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından bu yeni modeller için geri sayım da resmen başlamış oldu.

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız hafta sonu final tasarımları görünen Galaxy S7 ve S7 edge'i net şekilde görme imkanı bulmuştuk. Bugün ise bu modellerin arka tasarımını gösteren bir final tasarımı ortaya çıktı. Bu görüntüyü paylaşan isim ise tahmin edebileceğiniz üzere sızıntı kaynağı Evan Blass.

Öte yandan cihazların yeni görseline baktığımızda, her iki cihazın da çok açık bir şekilde Galaxy S6'ye benzediğini görebiliyoruz. Köşeleri daha yuvarlak gibi görünen modellerin flaş ünitesi biraz değişmiş.

İşte cihazın son olarak yayınlanan görseli;

Samsung Galaxy S7 ve S7 edgein hangi tarihte çıkacağı belli oldu

İspanya'da düzenlenen MWC 2016'nın hemen öncesindeki Samsung Unpacked etkinliğinin öne çıkan yeniliği, Galaxy S7 olacak. 21 Şubat'ta yapılacak olan etkinlikte Samsung Galaxy S7 Edge ve hatta phablet boyutlarındaki Samsung Galaxy S7 Edge+ ile tanışma olasılığımız oldukça yüksek