Teknoloji Samsung Gear Saatleri iOS İle Kardeş Oluyor!

Samsung Gear Saatleri iOS İle Kardeş Oluyor!

02.12.2015 - 10:23 | Son Güncellenme:

Gear S2 ile birlikte saatlerini Android cihazlarına açan Samsung, şimdiyse iOS için çalışıyor. Çok yakında Gear saatleri iOS tabanlı cihazlar ile de çalıştırılabilecek... Gear ile birlikte akıllı saat pazarına giren...

Samsung Gear Saatleri iOS İle Kardeş Oluyor

Gear S2 ile birlikte saatlerini Android cihazlarına açan Samsung, şimdiyse iOS için çalışıyor. Çok yakında Gear saatleri iOS tabanlı cihazlar ile de çalıştırılabilecek... Gear ile birlikte akıllı saat pazarına giren Samsung, başlarda sadece kendi telefonları üzerinden saatlerin kullanılabilmesini mümkün kılıyordu. Gear S2 ile birlikte bu kararından vazgeçen ve saatlerini Android tabanlı tüm cihazlara açan firma, şimdiyse aynı desteği iOS cihazları için de sunmak için kolları sıvamış durumda.

Haberin Devamı

Farklı kaynaklardan sızan bilgilere göre Samsung, gelecek yılın ortalarına doğru bahsi geçen iOS desteğini sunmaya başlayacak. Gear Manager'ı iOS platformuna uyarlamak ile meşgul olduğu belirtilen geliştirici ekibin 2016'nın ortalarında görevlerini tamamlamış olacağı söylendi. Yani bir bakıma Gear saatleri için yaz ayları içerisinde iOS desteği görebileceğimiz söylenebilir. Pek çok ülkede görücüye çıkmış olan Gear S2, aynı zamanda ülkemizde de satışa sunulmuş durumda. Özellikle yuvarlak yapısı ile dikkat çeken ve kullanım kolaylığı bakımından da kullanıcısına güzel şeyler vaat eden saat, şu anda Apple Watch'un karşısındaki en iddialı ürünlerden bir tanesi.