Teknoloji Samsung’un bataryası çıkabilen telefonunun tasarımı sızdırıldı!

Samsung’un bataryası çıkabilen telefonunun tasarımı sızdırıldı!

04.03.2021 - 11:14 | Son Güncellenme:

Bataryası çıkabilen ve şiştikçe değiştirilen telefonlar mazide kalmış olsa da Samsung bu telefonların yeni nesil versiyonları üzerinde çalışıyor. Samsung Galaxy XCover 5 olarak adlandırılan telefon önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak.

Samsung’un bataryası çıkabilen telefonunun tasarımı sızdırıldı

Samsung her segmente seslenen telefonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu kapsamda ekran ve kamera performansına önem vermeyen ‘bataryayı değiştirmeye’ odaklanan kullanıcıları hedefe alan Samsung Galaxy XCover 5’i gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy XCover 5 tasarımı ve özellikleri

2017 yılında Samsung Galaxy XCover 4 modeli karşımıza çıkmıştı. Aynı serinin 2021 yılındaki temsilcisi olması planlanan telefonun 3,000 mAh batarya ve beraberinde artık bir standart haline gelen 15W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Telefonun Samsung imzalı Exynos 850 işlemcisine ek olarak 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile piyasaya çıkması bekleniyor. Telefon tasarım tarafında kırmızı detaylara sahip ve 5.3 inçlik bir ekran ve 1.480 x 720 ekran çözünürlüğü bünyesinde topluyor. Ekran tarafında Gorilla Glass 6 ile korunduğu belirtiliyor.

Arka tarafta tekli büyük bir kamera bulunuyor ve hemen altında iki LED flaş bulunuyor. Bu tekli kamera 16 Megapiksellik bir çekim kapasitesine sahip. Bu giriş/orta segmente seslenen telefon modeli söylenene göre 348 dolar ile 360 dolar arasında bir fiyatlandırma ile kullanıcıların karşısına çıkacak.