Teknoloji Silikon Vadisi HTC One M9+ İncelemesi

Silikon Vadisi HTC One M9+ İncelemesi

08.07.2015 - 12:18 | Son Güncellenme:

HTC, metal kasa çizgisini sürdürmeye devam ediyor. HTC 'nin en son piyasaya sürdüğü ürünlerden biri olan HTC One M9+’ı sizler için inceledik. İşte HTC one M9+ 'ın detayları... 5.2¨lik 2K...

Silikon Vadisi HTC One M9+ İncelemesi

HTC, metal kasa çizgisini sürdürmeye devam ediyor. HTC 'nin en son piyasaya sürdüğü ürünlerden biri olan HTC One M9+’ı sizler için inceledik. İşte HTC one M9+ 'ın detayları... 5.2¨lik 2K ekranıyla (2560 x 1440 piksel, 565 ppi) dikkat çeken ürün, HTC Dolby Audio destekli BoomSound Surround ses sistemine sahip. 2TB’lık microSD kapasitesi, 20MP’lik (+2.1MP) Duo kamera ve HTC Sense 7 arayüzüyle geliyor. Kamera demişken, derinliği ölçen UFocus sensörü, ekranı çevirerek fotoğraflara farklı bir açıdan bakılmasını sağlayan Dimension Plus, geliştirilmiş UltraPixel’den de bahsetmek gerek.

Haberin Devamı

Telefonun sahip olduğu bir diğer özellik de, HTC Connect. Ekranda yapılan bir üç parmak kaydırma hareketi, telefonun uyumlu televizyonlara vs. bağlanması için yeterli. Böylelikle multimedya içerik paylaşımı oldukça kolay bir hâle getirilmiş. Telefon, şık da bir tasarıma sahip. HTC One M9’dan aşina olduğumuz zarif kıvrımlara sahip tek parça metal gövde, fırçalanmış alüminyum ayrıntısıyla tanıdık bir imaj çiziyor. Silikon Vadisi programının bu bölümünde Dinçer KARACA ve Umut BÜYÜKYÖRÜK, HTC’nin yeni akıllı telefonu One M9+ modelini inceliyor.