Teknoloji Sony’den İlginç Film

Sony’den İlginç Film

14.04.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

Salı günü Sony’nin düzenlediği CinemaCon sunumu sırasında Sony Pictures Animation başkanı Kristine Belson yeni filmin duyurusunu yaptı.

Sony’den İlginç Film

Sony emojiler ve akıllı telefon uygulamaları hakkında ilginç bir animasyon film yapacak. Film büyük bir ihtimalle bir telefonun içinde geçecek. Filmde yer alacak uygulamaların arasında popüler müzik uygulaması Spotify‘ın da yer alacağı dedikoduları dönüyor. Ancak Sony ya da Spotify tarafından herhangi bir yetkili bunu doğrular nitelikte bir açıklama yapmadı. Başka hangi uygulamaların yer alacağı ise henüz belli değil. Fakat filmin concept artlarında Facebook yer alıyor. Belson CinemaCon esnasında yaptığı açıklamada filmde akıllı telefonun içerisinde gizli bir dünya bulunacağını ve burada uygulamaların, emojilerin hayatlarını geçirdiği Emoji Vadisi’nin yer alacağını dile getirdi. Emojiler Vadisi emojilerin çalıştıkları ve yaşadıkları yer olacak. Filmde ayrıca ana ekran butonu, arkaplan dünyası ve uyguluma keşfet dünyası yer alacak.

Haberin Devamı

Filmin adı The Emoji Movie olarak belirlendi ve 2017 yılında sinemaya çıkması planlanıyor. Film için başka büyük uygulamalar ile de partnerlikler kurulacak. Ancak bu partnerlerin kimler olacağı etkinlikte söylenmedi. İtiraf etmek gerekirse The Emoji Movie kulağa ilginç bir film fikri olarak geliyor. Orijinal Tron filminden sonra bilgisayarın içinde geçen ilginç filmlerden birisi olmaya aday. Sony geçen yıl benzer bir film niteliği taşıyan Pixels’i yapmıştı. Pixels hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından çok beğenilmedi. The Emoji Movie’nin sonu Pixels gibi olmasa iyi olur.