Teknoloji Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır?

Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir? Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır?

11.05.2021 - 14:23 | Son Güncellenme:

Mobil uygulamalardan biri olan Whatsapp, herkesin merak ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Günümüzde telefon uygulamaları bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Özellikle Whatsapp uygulamasını bilgisayarlarda kullanmak isteyenler, bilgisayarlarda nasıl çalıştıracağını bilmiyor. Bilgisayara whatsapp nasıl indirilir? Bilgisayarda whatsapp nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır

Bilgisayarda whatsapp kullanmayı düşünen bireyler, whatsapp web özelliğinden faydalanabilir. Telefonlarda whatsapp ayarlarından whatsapp web kullanılabilir.

Haberin Devamı

Bilgisayara Whatsapp Nasıl İndirilir?

Bilgisayar başında çok zaman geçiren bireyler, en çok kullanılan whatsapp uygulamasını bilgisayar üzerinden kullanmak istiyor. Whatsapp uygulamasını ayrı olarak bilgisayarlara yüklemeye gerek yoktur. whatsapp getirdiği özelliklerle, kişilere bilgisayardan uygulamayı kullanma imkanı sağlıyor. Kişiler whatsapp web özelliğinden faydalanarak bilgisayarlarında whatsapp uygulamasını kolayca açabiliyor. Kişiler hem bilgisayardan hem de telefondan whatsapp uygulamasına veya sitesine giriş yapmalıdır.

Whatsapp sitesine giriş yapıldıktan sonra whatsapp web kısmı seçilmelidir. Telefonlarda da whatsapp uygulaması açılarak, ayarlar kısmından whatsapp web sekmesine basılmalıdır. Telefonlarda çıkacak QR kodu bilgisayar ekranında taratılarak, whatsapp uygulaması telefonlarda açılacaktır. QR kodu direkt olarak okutulunca, bilgisayar otomatik olarak whatsapp konuşma pencerelerini aktif edecektir.

Haberin Devamı

Bilgisayarda Whatsapp Nasıl Kullanılır?

Bilgisayar üzerinde kişiler daha rahat hareket edebildiklerinden, whatsapp uygulamasını bilgisayar üzerinden kullanabiliyor. Whatsapp, web özelliğiyle kişilerin bilgisayar üzerinden kolayca whatsapp uygulamasının kullanılmasına yardımcı oluyor. Özellikle kişiler, dosya indirip indirmeyeceğini merak ediyor. Whatsapp uygulamasını bilgisayarda kullanmak adına herhangi bir program indirilmesine gerek yoktur. Whatsapp web özelliği bilgisayarla direkt olarak bağlantı kurarak, telefon whatsapp görüşmelerini bilgisayara aktarıyor.

Kişiler telefonda yapabildiği tüm işlemleri bilgisayar üzerinde de gerçekleştirebiliyor. İstendiği zaman kolayca kapatılması nedeniyle kişiler tarafından oldukça tercih ediliyor. Bilgisayarda kişiler daha hızlı klavye kullanabilmesinden dolayı, whatsapp uygulamasını bilgisayarlarda kullanmayı tercih edebiliyor. Whatsapp web özelliği kişilere bilgisayar kolaylığı sağlamak için tasarlanmıştır.