Teknoloji Türk kamera ekipmanı üreticisi Edelkrone'dan cep boyutunda hareket kontrol sistemi: Motion BOX

Türk kamera ekipmanı üreticisi Edelkrone'dan cep boyutunda hareket kontrol sistemi: Motion BOX

04.04.2018 - 15:56 | Son Güncellenme:

Premium film yapım çözümleri ile tanınan Türk şirket Edelkrone, hareket kontrol ürün serisini yeni Motion BOX ile genişletiyor. Şirket, artık taşınabilir özellikte pan ve tilt kafasını sundu.

Türk kamera ekipmanı üreticisi Edelkronedan cep boyutunda hareket kontrol sistemi: Motion BOX

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ankara merkezli Türk kamera ekipmanı üreticisi Edelkrone, ürün yelpazesine Motion BOX adlı yeni bir ürün ekledi. Motion BOX ile, kullanıcılar uygun sabit hızlara ulaşabilir, görsel efektler için istedikleri kadar tekrar yapabilir, çarpıcı panoramik fotoğraflar çekebilir veya daha önce hiç görülmeyen hızlandırılmış 2.0 özelliklerini kullanabilir. Motion BOX, iOS veya Android uygulaması tarafından kablosuz olarak kontrol edilebiliyor. Motion BOX tek başına time-lapse 2.0, stop motion, 360 mod çekimleri gibi özellikler sunuyor.

Kullanıcılar, Tilt Seti, Paten Takımı Seti ve Ürün Pikap Seti gibi yeni sunulan dönüştürücü kitleri kendi monte edip istediği çekimi yapabiliyor. GoPro’dan profesyonel video kameralarına kadar destek veren ürün, kablo ile direkt olarak kameralara da bağlanabiliyor. 520 g ağırlığında olan cihaz cebinize sığabilir ve bir tripod olmadan doğrudan zemin üzerinde kullanılabilir.

Haberin Devamı

Motion BOX, ultra hassas tekrarlanabilir hareket için 2 adet ultra yüksek çözünürlüklü enkodere sahip ve 21 saniyede 360 ??derece dönüş sağlıyor. Yüzde 0'den yüzde 100'e şarj edilmesi sadece 4 saat süren cihaz, hızlandırılmış modda 48 saate kadar çekim yapabiliyor. Şarj sırasında da kullanılabilir, böylece kullanıcılar ara vermek zorunda kalmıyor.

Motion BOX, Mayıs 2018'in başında sevk edilmek üzere ve 300 dolarlık bir fiyatla ön siparişe sunuldu. Ürünün ön sipariştekş Türkiye fiyatı ise 1.234 TL. Dönüştürücü kitlerin fiyatları ise değişiyor.