Teknoloji Turkcell ''1 Numara'' konseptiyle Cebit'te

Turkcell ''1 Numara'' konseptiyle Cebit'te

22.09.2008 - 13:25 | Son Güncellenme:

Turkcell, ana sponsor olarak desteklediği, Cebit Bilişim Eurasia Fuarı’na, bu yıl “Turkcell: 1 Numaraö konseptiyle katılacağını açıkladı.

Turkcell 1 Numara konseptiyle Cebitte

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Fuarda yer alan standımızda tüm müşterilerimizin yoğun olarak kullandıkları servislerimiz yanında, ilk kez fuarda tanıtacağımız yenilikçi teknolojileri de deneme fırsatı sunacağız dedi.

Haberin Devamı


Cebit Bilişim Eurasia Fuarı’yla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Konsepti belirlerken, mobil iletişimin hayatın her alanında olmasından yola çıktık. İşte, evde, arabada, sokakta kullanılan tüm uygulamaları, standımızda bu mekanları yaratarak ziyaretçilere tanıtmayı amaçladıkö dedi. “Fuarda ilklerimizin ve birinciliklerimizin altını çiziyoruzö ifadesini kullanan Öztürkler konuşmasına şöyle devam etti:

“Turkcell, yeni teknolojileri dünyada ilk veya eş zamanlı sunmak için çalışıyor. Standımızda, tüm müşterilerimizin yoğun olarak kullandıkları servislerimizin yanında, ilk kez fuarda tanıtacağımız yenilikçi teknolojileri de deneme fırsatı bulacağız. Geçtiğimiz yıl, fuara yüzde 40’ı profesyonel olmak üzere, 140 bin kişi katıldı. Bu sene bu sayıyı arttırmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Bu yıl, 7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara 11 yıldır ana sponsor olan Turkcell, Bilişim Zirvesinin de ana sponsorluğunu üstlendiğini açıkladı. TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, 7. salondaki 1760 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacağını duyuran Turkcell, “Turkcell: 1 Numaraö konseptiyle yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

-“FUAR ARAMA MOTORUö İLE FUAR CEPTEN TAKİP EDİLECEK-

Toplantıda yapılan açıklamaya göre, Turkcell, fuar alanındaki standında bu yıl ürün ve hizmetlerini, ofis, araç, ev, mobil ofis, eğlence, sokak, 3G, telemetri, ve gnctrkcll cafe ana başlıkları altında tanıtacak. Turkcell standına gelen ziyaretçiler, dokuz ana başlık altında toplanan 3G teknolojisi, hızlı mobil internet, mobil TV, sağlık portalı, mobil imza gibi ürün ve hizmetleri uygulamalı olarak öğrenecek.
Turkcell’in bu sene ilk defa uygulamaya geçireceği, cep telefonu üzerinden kullanılan “Fuar Arama Motoruö hizmetiyle ziyaretçiler, fuara katılan firmalar, salon, ürün ve sektörler hakkında arama yapacak. Uygulamanın içinde fuardan haberler, etkinlikler ve forum alanları hakkında bilgiler de yer alacak.
Turkcell, 7 Ekim’de başlayacak fuarda “İş ve teknoloji Liderleriö, “Telekom’da Gelecekte Nereden Para Kazanacağızö, “Telekom’da Yeni Çıkış Noktası: Katma Değerli Servislerö, “Tüketici Gözüyle Telekom’da Rekabetö, “Mobil Geniş Bantö, “Dünyada Telekomö başlıklı konferanslara katılacak. (ANKA)