Teknoloji Ücretsiz Windows 10 Güncellemesi Mümkün

Ücretsiz Windows 10 Güncellemesi Mümkün

02.08.2016 - 16:54 | Son Güncellenme:

Microsoft’un geliştirdiği işletim sistemi Windows 10 geçen hafta itibariyle ücretsiz yükseltmeleri bitirdi ve artık ücretli olarak bulunuyor.

Ücretsiz Windows 10 Güncellemesi Mümkün

Microsoft bir yıl önce Windows 10 işletim sistemini ilk çıkardığında Windows 7 ve Windows 8 sahiplerine ücretsiz olarak yükseltme şansı vermişti ancak bu süre 29 Temmuz’da doldu. Ancak hala ücretsiz yükseltme yapmak mümkün.

Haberin Devamı
Kendi Sitesinden Güncellenebilir

Ücretsiz yükseltmeye sahip olmak için tek yapmanız gereken Microsoft’un gözden uzak erişim seçenekleri sunduğu sitesinden EXE dosyasını indirerek. Herhangi bir problemle karşılaşmadan buradan yükseltmeyi indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Microsoft henüz bu EXE’nin ne zaman kaldırılacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı ve b dosyayı bir duyuru ile kaldıracaklar.

Microsoft bu dağıtımı bitirdi ve şimdi de bir sene önce duyurdu yıl dönümü güncellemesini yayınlayacak bu güncelleme ile bir çok yenilik bizleri bekliyor. Daha iyi bir Cortana, artık eklenti yüklenebilen bir Microsoft Edge tarayıcı ve Windows Ink gibi yenilikler bunlardan bazıları. Son ve en büyük yenilik ise Windows ve Xbox uygulama marketinin birleştirilmesi.