Teknoloji WhatsApp Android uygulamasına ardışık sesli mesajlar özelliği geliyor

WhatsApp Android uygulamasına ardışık sesli mesajlar özelliği geliyor

29.11.2018 - 16:59 | Son Güncellenme:

Android için WhatsApp'a gelen son beta güncellemesi, ardışık sesli mesaj özelliğinin yakında kullanıcılara sunulacağını gösteriyor. Ardışık sesli mesaj özelliğiyle, gelen birden fazla sesli mesaj otomatik olarak art arda oynatılacak.

WhatsApp Android uygulamasına ardışık sesli mesajlar özelliği geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Android için WhatsApp, sürüm numarasını V2.18.362'ye getiren yeni bir beta güncellemesi alıyor. Henüz mevcut olmayan ardışık sesli mesajlar gibi özellikler burada ortaya çıktı.

Ardışık sesli mesajlar özelliği, adından da anlaşılacağı gibi, ardışık sesli mesajların sürekli olarak oynatılmasına izin veren bir yenilik.

WhatsApp Android uygulamasına ardışık sesli mesajlar özelliği geliyor


Özellik, WhatsApp tarafından iki (veya daha fazla) sesli mesaj algılandığında çalışmaya başlayacak. İlkini oynatmaya başladığınızda, WhatsApp diğer tüm ardışık sesli mesajları otomatik olarak art arda oynatacak. Bu nedenle her mesajda oynat tuşuna basmanız gerekmeyecek.

Tüm sesli mesajlar bittiğinde, WhatsApp bunu size bildirmek için kısa bir ses çalacak. Sesli mesaj bittiğinde iki farklı ton var. İlki, sesli mesajın tam olarak çalındığı, ancak çalınmaya hazır bir tane daha olduğu anlamına geliyor. Çalınacak başka sesli mesaj olmadığında ise farklı bir ton çalınıyor.

Haberin Devamı

Söz konusu özellik, WhatsApp 2.18.100 sürümü ile iOS kullanıcılarına çoktan sunuldu. Android için bu özellik bir sonraki beta güncellemesiyle gelecek.

Yazarlar