Teknoloji Widget Nedir? Telefonlarda Widgetlar Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kaldırılır?

Widget Nedir? Telefonlarda Widgetlar Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kaldırılır?

22.03.2021 - 21:37 | Son Güncellenme:

Cep telefonlarının yeni modellerinin üretilmesiyle birlikte, farklı özellikler de beraberinde geliyor. Telefonlarda bulunan özelliklerden birisi de widgetlardır. Widgetların tam olarak ne olduğu ve ne işe yaradığı telefon kullanıcıların merak ederek araştırdığı önemli konulardan biridir. Widget nedir? Telefonlarda widgetlar ne işe yarar ve nasıl kaldırılır? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.

Widget Nedir Telefonlarda Widgetlar Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kaldırılır


Widget, android telefonlarda bulunan ve sıkça kontrol edilmek istenen uygulamaların kolayca erişilmesine yardımcı olan araçlardır.

Widget Nedir?

Cep telefonlarında çok farklı önemli özellikler bulunuyor. Özellikle android telefon kullanıcıların merak ettiği pek çok özellik bulunuyor. Bu özelliklerden birisi de widgetlardır. Widgetların ne olduğu android telefon kullanıcıların merak ettiği bir özelliktir. Widgetlar, telefonlarda kullanılan minik araçlar olarak biliniyor. Hesap makinesi ve takvim gibi bazı içeriklere sahip olan özelliktir.

Telefonlarda Widgetlar Ne İşe Yarar Ve Nasıl Kaldırılır?

Widgatlar, telefonlara farklı şekillerde yüklenebiliyor. Özellikle kişilerin kolayca erişim sağlayabilmesi için yardımcı olmasından dolayı, telefon ekranında çok sık kullanılıyor. Herhangi bir uygulamayı görsel olarak sunan bir araçtır. Telefonlardan ayarlar kısmına girerek kolayca kaldırılabilir.