Teknoloji Will Smith vlogger olmaya karar verdi

Will Smith vlogger olmaya karar verdi

11.01.2018 - 15:28 | Son Güncellenme:

Will Smith, Aralık ayında Ellen DeGeneres programına çıktı ve hayranlarına yeni bir Instagram sayfası açarak hayatını daha ayrıntılı olarak aktaracağını açıkladı. Bu adımı çok ilgi görünce Will Smith şimdi de Youtube’a adım atmaya karar vermiş olacak ki artık onu vlogger olarak izleyeceğiz.

Will Smith vlogger olmaya karar verdi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Will Smith’in Youtube kanalına yüklediği ilk içerik Bright filminin Miami, Florida, Sao Paulo, Brezilya’yı kapsayan gala turu oldu. Videoda, bir galada insanların karşısına Org maskesiyle çıkan Smith başta hayranları tarafından tanınmadı. Sonrasında hayranları anlamaya başladı ve Smith maskesini çıkardı, hayranları onu tezahüratlarla karşıladı.

Smith’in bir diğer videosunda en büyük ve en az tanınan oğlu Trey, Will Smith gibi bir babası olmasının nasıl bir duygu olduğundan bahsetmiş.

Will Smith vlogger olmaya karar verdi

Smith, yayınladığı üçüncü videosunda Arnold Schwarzenegger’in kendisine yaptığı “Sadece Amerika’da ünlü olursan, bunun bir önemi yok. Önemli olan bütün dünyada tanınmak. Daha çok gezmen, daha çok insanla tanışman gerekiyor” nasihatlarından bahsediyor. Ayrıca Tom Cruise ile çıktığı basın turu anılarından ve beraber geçirdiği 10 yıldan da bahsetmiş.

Haberin Devamı

Yayınladığı son videosunda ise Smith’in herkese ilham verecek “Erkenden başarısız olun, sık sız başarısız olun, ileride başarısız olun. İnsanlar başarısızlıkla olumsuz bir ilişki kurdukları zaman bu durum sinir bozucu oluyor. Başarısızlık, başarılı olmanın büyük bir parçasıdır. Bir çok milyoner, başarısızlığa uğramazsan ders alamazsın der.” sözleri dikkat çekiyor.

Will Smith’in Youtube yolculuğunda başarılı olmasını bekliyoruz. Şu an için kanalında sadece beş video var ve yaklaşıkk 150 binden fazla aboneye sahip.