Oyun Dunyasi Yeni Half Life Oyununu Bekleyenlere Özel Haber

Yeni Half Life Oyununu Bekleyenlere Özel Haber

15.12.2015 - 14:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Steam sızıntısıyla birlikte başta Half-Life 3 olmak üzere veri tabanında 20’den fazla oyunun kayıtları ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili olarak bugün Valve tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Half-Life serisinin yaratıcılarından Marc Laidlaw sızıntı haberi ile ilgili soruları yanıtladı. Laidlaw yaşanan durumu“Ortaya çıkan kayıtların bizimle hiçbir alakası yok.” sözleriyle özetledi. Yani yine bir […]

Yeni Half Life Oyununu Bekleyenlere Özel Haber

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Steam sızıntısıyla birlikte başta Half-Life 3 olmak üzere veri tabanında 20’den fazla oyunun kayıtları ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili olarak bugün Valve tarafından resmi bir açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

Half-Life serisinin yaratıcılarından Marc Laidlaw sızıntı haberi ile ilgili soruları yanıtladı. Laidlaw yaşanan durumu“Ortaya çıkan kayıtların bizimle hiçbir alakası yok.” sözleriyle özetledi.

Yani yine bir oyun yapımcısının yaptığı şakaya kurban olduk. Kısaca Half-Life 3 yine hayallerimizin bir parçası olarak kalmaya devam edecek. Ne zaman hayata geçer? Hiçbir fikrimiz yok. Acaba böyle bir oyun geliştiriliyor mu? Onu da bilemiyoruz. Her şeyi bekleyip göreceğiz.