Teknoloji Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir!

Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir!

06.06.2018 - 15:06 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Apple, Eylül ayında çıkaracağı 3 farklı iPhone modelleri ile gündeme gelmişti. Bu modellerden ikisi üst segment olacakken, diğer model ise fiyat bakımından ucuz olması bekleniyordu. Bu beklentiyle ilgili Apple analistinden açıklama geldi. Apple analistine göre, iPhone'un yeni 3 modeli, düşük fiyatla piyasaya çıkabilir. İşte fiyatlar...

Yeni iPhonelar daha ucuz olabilir

Apple'ın Eylül ayında karşımıza üç farklı iPhone modeli ile çıkması bekleniyor. Bu modellerden ikisi üst segment olacakken, diğer model ise fiyatı ile bütçeyi sarsmaması bekleniyordu Yeni iPhone modelinin ise iPhone X’a göre daha ucuz olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl analistler, aşırı pahalı akıllı telefon talebinin zayıf olması nedeniyle 2018'in ilk çeyreğine yönelik daha düşük telefon sevkiyatlarını öngörmüşlerdi.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre de, Apple'ın sıradaki yeni nesil üç iPhone'unun fiyatlandırmasında büyük olasılıkla sürpriz düşüşler yaşanabilir.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone'ların hangi özellikte geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen sene ortaya çıkan 2018 iPhone modellerinin tasarımları, iPhone X 'den daha büyük olacağı yönündeydi. Fakat apple analisti yeni modellerin 5.8 inçlik OLED ekrana sahip ve en küçük modele sahip olacağını iddia etti.

Kuo’nun yeni notuna göre Eylül ayında çıkacak 3 yeni modelin fiyatları belli oldu. Apple, en üst seviye model olan 6.5 inçlik iPhone X Plus’ı 900-1000 dolar arası bir fiyattan satışa sunacak. 5.8 inçlik iPhone X’un fiyatı 800-900 dolar arasında olacak. 6.1 inçlik LCD ekranlı model ise 600-700 dolar arasında bir fiyata sahip olacak.