Teknoloji Yeni Tesla Model S, Hızı ile Şaşırtacak

Yeni Tesla Model S, Hızı ile Şaşırtacak

13.04.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Geliştirilme süreci içerisinde olan yeni Tesla Model S, hem sahip olduğu hız ile hem de çabuk dolan şarjı sayesinde kullanıcıları şaşırtacak…

Yeni Tesla Model S, Hızı ile Şaşırtacak

Yenilenen tasarımı ile birlikte görücüye çıkan yeni Tesla Model S, tahmin edebileceğiniz üzere eskiye oranla çok daha iyi özelliklere ev sahipliği yapıyor olacak. Tasarım anlayışında değişikliğe giden geliştirici ekip, elektrik ile çalışan sedan modelinin özellikle ön kısmını çok daha göze hitap eden bir hale sokmuş olacak. Bunun yanında donanım özelliklerinde de iyileştirme yoluna giden ekip, yeni modelin eskiye oranla çok daha hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlayacak. Bu sayede şarj konusunda kullanıcıların vakit kaybetmesi de önlenmiş olacak.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre yeni Tesla Model S, 48-amp hızında şarj olabilecek. Eski modeldeki oran ise 40 amp idi. Yükseltme yoluna giden geliştirici ekip, bu sayede çok daha hızlı bir şekilde şarj olabilecek. Ancak bunun için yeni nesil teknolojiyi destekleyen şarj istasyonlarını kullanmak gerekiyor.

Bahsi geçen daha hızlı şarj dışında filtre sistemini yenilenen model %99.7 oranında alerji, bakteri ve diğer zararlı çevre elementlerine karşı dayanıklı bir hale geldi. Model X’in filtre sistemini kullanmaya başlayan yeni Tesla Model S, bu sayede eskisine oranla daha gelişmiş.

Tesla Model X’te Büyük Problem