Eğitim TEOG nakil sonuçları açıklandı

TEOG nakil sonuçları açıklandı

26.09.2014 - 14:43 | Son Güncellenme:

Heyecanlı bekleyiş sona erdi.TEOG nakil sonuçları dün akşam açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklama doğrultusunda 25 Eylül saat 17.00'ye kadar yapılan bütün işlemlerin sonuçları26 Eylül akşamı açıklandı. TEOG nakil sonuçlarınızı e-okul sistemi üzerinden öğrenebilirsiniz.

TEOG nakil sonuçları açıklandı

Bu sene ilk kez uygulanan sisteme göre 8. sınıf öğrencileri Ortaöğretime geçmek için MEB tarafından düzenlenen TEOG (Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına girdi. Sınav sonuçları ve süreci oldukça heyecanlı geçerken nakil işlemlerinde de sona gelindi. TEOG nakil sonuçları için heyecan sona erdi.

Haberin Devamı

TEOG 2014 nakil sonuçları bugün açıklandı. Öğrenciler için heyecanlı bekleyiş başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre 25 Eylül 2014 saat 17.00'a kadar başvurusu yapılan tüm nakil işlemlerinin sonuçları 26 Eylül 2014 Cuma günü sonuçlandı.

TEOG nakil sonuçlarının saat 19.00'da MEB resmi sitesinde ilan edileceği duyuruldu.

Bakanlığın açıklaması ise şöyle:

"Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretime Geçiş Uygulaması kapsamında nakil başvurusu olan ve 23 Eylül 2014 Salı günü 17:00'ye kadar nakil başvurusunda bulunan 9. Sınıf öğrencilerin kabul işlemleri Salı günü 17:00'dan sonra yapılacak ve aynı gün içerisinde ilan edilecektir. Devam eden nakil başvuruları Çarşamba ve Perşembe günleri, talepleri de 26 Eylül Cuma günü kabul işlemleri yapılacak ve ilan edilecektir."

Haberin Devamı

TEOG NAKİL SONUÇLARI