Ege Terör mağduruna Uşak battaniyesi

Terör mağduruna Uşak battaniyesi

19.04.2018 - 00:29 | Son Güncellenme:

Kentten yola çıkan heyet, Doğu Guta bölgesindeki terör mağdurları için toplanan 5 bin battaniyeyi teslim etti. Başkan Nurullah Cahan, “Birliğimizin karşısında kimse duramaz” dedi

Terör mağduruna Uşak battaniyesi

Uşak Belediye Başkan Yardımcılarından ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet, Suriye’nin Doğu Guta bölgesindeki mağdur sivillere yönelik toplanan 5 bin adet battaniyeyi teslim etmek için Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gitti. 5 bin adet battaniyeden oluşan yardım TIR’ı güvenilir bir şekilde sınırı geçerek ihtiyaç sahiplerine doğru yola çıktı. Yardımların teslim edilmesinin ardından Reyhanlı Kaymakamlığına ziyarette bulunan heyet, Kaymakam Fatih Çobanoğlu ile bir araya geldi. Binlerce heyetin bölgeye giderek destek ulaştırdığını ifade eden Çobanoğlu, “Zeytin Dalı Operasyonu’nun 2 ayda tamamlanacağını açıkçası ön görmüyorduk. En az 6-7 ay sürer diye tahmin ediyorduk ama burada çok güzel bir birliktelik oldu. 2006 yılında görev yaptığım Uşak’ın ne kadar yardımsever olduğunu biliyordum” dedi.

Haberin Devamı

Destekler sürecek

Uşak Belediye Başkanvekili Hakan Uludağ dayanışma kültürünün oldukça iyi bir noktada olduğunu dile getirdi, “Başkanımız Nurullah Cahan daha önce bölgeye ilk yardımları bizzat teslim etmişti. Ve kendisine ulaştırılan talepler, yapılan tespitler çerçevesinde kampanyamızı sürdürdük” diye konuştu. Birlik ruhunun yaşatıldığını kaydeden Başkan Nurullah Cahan da, “Dünya bir olsa da bu omuz omuza vermişliğin karşısında duramayacak” dedi.