The Others 8 yıl için doldurdular

8 yıl için doldurdular

30.09.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

8 yıl için doldurdular

8 yıl için doldurdular

SAYISAL Loto'nun rekor ikramiyeye koşması herkes gibi sanatçıları da heyecanlandırdı. Levent Kırca'dan Muazzez Ersoy'a, Tarkan'dan Yılmaz Erdoğan'a kadar birçok sanatçı loto oynamak için seferber oldu.
Milliyet, sanatçılarla Sayısal Loto üzerine konuştu, uğurlu rakamlarını sordu.
Meltem Cumbul: "Hayatımda değil Sayısal Loto oynamak, piyango bile almadım. Şans oyunlarında şansımı denemek aklımın ucundan bile geçmedi. Üstelik benim uğurlu numaram da yok. Eğer oynayıp da büyük ikramiye kazansaydım bol bol okul yaptırırdım."
Kerem Alışık: "Şansıma güvenmediğim için şimdiye kadar hiç loto oynamadım. Ama bu hafta belki denerim. Aslında hiç umudum yok. Uğurlu sayım 3 olduğu için bu rakama ağırlık vereceğim."
İbrahim Tatlıses: "Bana göre bu rakam çok fazla büyüdü. Öncelikle talihlilerin bu rakama psikolojik olarak hazır olması gerek. Ben bile böyle bir rakama hazır değilim. Parayı alacak kişiyle şayet şoktan kurtulursa ortaklık yapabilirim. Ben de bu hafta şansımı deneyeceğim."
Levent Kırca: "Şimdiye kadar hiç oynamadım, çünkü oynamayı bilmiyorum. Aslına bakarsanız bu hafta verilecek miktar bir hayli ilgi çekici. Şimdi sizin sayenizde ben de oynuyorum. Ben uğurlu bir insan olduğum için bütün rakamlar benim için uğurludur, öyle özel bir numaram yok."
Seren Serengil: "Ben Sayısal Loto oynamadım. Çünkü paranın miktarı beni ürkütüyor. Eğer kazanırsam kesinlikle gayrimenkule yatırırdım. Bence bu hafta 4, 23 ve 48 rakamları çok şanslı olacak."
Canan Mutluer: "Ben her hafta mutlaka oynuyorum. Eğer büyük ikramiye bana çıkarsa parayı ne yapacağımı henüz düşünmedim. Çünkü dereyi görmeden paçayı sıvamam. Tek dileğim trilyonun tek kişiye değil, en az 5 - 6 kişiye bölünmesi."
Eyşan Özhim: "Sayısal Loto'yu kaçırmıyorum çünkü herkes gibi benim de paraya ihtiyacım var. İnanın çıkan parayı bir günde harcayabilirim. Tabii öncelikle bir iş kurmak isterim. Ayrıca kimsesiz çocuklara yurt binası yaptırırdım."