The Others Başımız sağolsun

Başımız sağolsun

31.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Başımız sağolsun

Başımız sağolsun


Üç genç gazeteci, defalarca alkollü yakalanan bir canavarın kurbanı oldu. Star muhabiri can verdi


       Ankara’da dün sabaha karşı yaşanan trafik kazasında Star Gazetesi muhabiri Ogün Özdemir (24) ölürken aynı araçta bulunan NTV muhabiri Serhat Yağmur, atv muhabiri Zafer Arslan ve şoför Muhammet Gözüm ağır yaralandı.
       Kaza, Talatpaşa Bulvarı’nda Muhammed Gözüm’ün kullandığı, gazetecileri taşıyan araca, ara sokaktan çıkan Necip Karaahmetoğlu’nun kullandığı aracın çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle, gazetecilerin bulunduğu araçtaki LPG tüpü alev aldı. Yangın söndürülürken, itfaiye erleri de kaportayı keserek araçta sıkışanları dışarı çıkardı.
       Kazaya yol açan Karaahmetoğlu ise, Keçiören Polikiliniği’nde ‘Balkondan düştüğü’ gerekçesiyle tedavi olmak istedi. Sanatoryum Hastanesi’ne sevk edilen canavar, burada polislerce yakalandı. Alkollü çıkan Karaahmetoğlu’nun daha önce de 4 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve ehliyetnin alındığı öğrenildi. Canavarın bu 4 yakalanışından 2’sinde de, ölümle sonuçlanan kazalara neden olduğu belirlendi.

       Liderlerden mesaj
       Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, TBMM Başkanı Ömer İzgi, Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Özdemir’in ailesine başsağlığı, yaralı gazetecilere ise geçmiş olsun telgrafı gönderdi.