The Others Baybaşin dosyası

Baybaşin dosyası

12.12.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Baybaşin dosyası

Baybaşin  dosyası



Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu "Arena"da bu akşam Hüseyin Baybaşin’le ilgili kapsamlı bir araştırma var. Baybaşin, dünya uyuşturucu ticaretinin kilit isimlerinden kabul ediliyor. Öyle ki uluslararası narkotikçiler, kokainde Pablo Escobar’ı, eroinde ise Baybaşin’i "imparator" olarak ele alıyorlar.
"Arena" dünyaca ünlü "eroin baronu"nun Türkiye-Hollanda-İngiltere hattındaki faaliyetlerine kimlerin arka çıktığını araştırırken, Baybaşin-PKK ilişkisini inceledi. Emniyet Genel Md. Yard. Emin Arslan’ın da görüşü alınırken Türkiye’ye bir türlü iade edilmeyen Nurettin Güven’in kim olduğu araştırıldı. Hepsi "Arena"da...
Sİbel Can’ın yanı sıra Aytaç Arman, Tuncer Necmioğlu, Bülent Bilgiç gibi usta isimleri kadrosunda barındıran "Berivan"ın bu bölümünde, Berivan’ın vurduğu Kudret ölüm kalım savaşı veriyor.
Berivan, Kudret’i vurup kaçmıştır. Hastaneye kaldırılan Kudret, Berivan’a dokunulmamasını ister ama adamları genç kadının peşine düşmüştür bile... Diğer yanda Halil, Bekir’i takip ederek Rojin ve bebeğe ulaşır. İkisini de konağına götürür.
Sema Üçkarışoğlu’nun sunduğu "O Yüzleşiyoröda bu hafta Haluk Levent var. Levent, şöhrete ulaşırken neler yaşadığını açıklarken kendisini ağlatan bir anısını da anlatacak.
TRT 2’nin yeni belgeseli "Un Çiçekleri", Anadolu’da yaşamış toplumlar için ekmeğin önemini konu alıyor. Yapımcı ve yönetmeni, Ümit Hayri Tuncer.
• Zirve Takvimi: Gün boyu Kopenhag - İstanbul -Ankara - Lefkoşa hattı takip edilecek. CNN TÜRK/11.05
• Sesli Düşünenler: Verheugen ile canlı bağlantı yapılacak. TV8 / 18.45
• 32. Gün: Kopenhag Zirvesi’nin perde arkası... CNN TÜRK / 22.05
• Siyaset Meydanı: Ali Kırca, Kopenhag’dan sesleniyor. ATV / 23.00
• Ateş Hattı: Reha Muhtar da "zirve"yi tartıştırıyor. STAR / 23.30
• Kopenhag’a Doğru: Gün boyu sürecek yayında NTV’nin uzman kadrosu zirveyi değerlendirecek.