The Others BİR MARKANIN EN BÜYÜK REFERANSI MUTLU İNSANLARDIR

BİR MARKANIN EN BÜYÜK REFERANSI MUTLU İNSANLARDIR

24.03.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

GESD Mobilya 40 yıl önce başlayan hikâyesiyle bugünün rengini yakalamış, mobilya sektöründe de gökkuşağına kendine has rengini vermiş bir markadır. 40 yıl içerisinde, nesilden nesile ulaşan yol arkadaşlığı, bugünün modern dünyasıyla yaratımcı bir çizgide ilerlemektedir.

BİR MARKANIN EN BÜYÜK REFERANSI MUTLU İNSANLARDIR

Müşterilerini, para harcayarak ürün alan insanlar olarak görmekten ziyade, mutlu olabilecekleri bir yaşam alanı sunulacak kişiler olarak görmekte olan bir firma. GESD Mobilya sadece ürünlerini sunmuyor, sektör içerisinde yenilikçi ve öncü olabilecek ne var diye düşünerek, sektöre katkıda bulunmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Sürekli yenilenen marka imajı ve marka bilinirliği ile, sanal dünyanın da taleplerini karşılayan GESD mobilya, yeni nesil pazarlama ile sosyal medya üzerinden de kendisini dünyaya duyurabilmektedir. İş mantığının, ürünleri satarak kazanmak dışında bir ivme aldığını düşünen GESD Mobilya yetkilileri, sanatsal fıtrat sergilemekte olduklarının altını çiziyorlar.

Her daim hizmet

Tasarlanan her ürünün bir hikâyesinin olduğunu ve ürünlerde kullanılan malzemelerin doğadaki yerini, sadeliğini bozmadan evlere götürmeye çalışan bir çizgideler. Huzur ve kalite hedeflemekten başka tek amaçları garantili ürün ve her daim hizmet.

Mobilya kalitesinin ve kullanılan malzemenin garantisi olduğu için, müşterilerinin hikâyesine göre iç mimarlık desteği bile veriyorlar. Zaten ofislerinden içeriye girdiğinizde kendinizi ayrı güvende hissediyorsunuz. En küçük detay bile planlanarak yerleştiriliyor.

Haberin Devamı

Mobilya renklerinin tercihene göre, doğadaki renklerin insan ruhu için ifade ettiği anlamları bile masaya yatırıp, küçük detay ürünlerde tamamlayıcı renklerle ürünler bile sunulmaktadır. Önemli olan sadece insanların, tercihlerinden sonra mutlu olmalarını sağlamak ve onları yaşam alanında kendilerini rahat hissedecekleri bir kombinasyon oluşturmaktır. Ankara Sitelerde, binlerce mobilya firması arasında, dükkânlarının dış cephesinin bile diğerlerinden ayırt edilecek bir kalitede olduğunu görmek, kalitenin seslenmesi olarak algılanabilir.

GESD Mobilya dediğimiz gibi bilişim sektöründeki mobilya alanının gelişimine ciddi önem veriyor. Bilişim sektörünün bütün nimetlerini, kendi markaları üzerinde uyguluyorlar ve bu konuda özverili çizgide ilerliyorlar. Sosyal medya üzerinden markalarını hikâyeleri ile anlatıp, geri dönüşlerini tartışıyorlar. Geleceğin hâkim olacağı alandaki geri dönüşleri, veri analizi yaparak markalarının ve mobilyalarının üzerinde ciddi Ar-Ge çalışmalarıyla taçlandırıyorlar.

Hepsinin altında yatan tek bir gerçek var, nesilden nesle devam edecek mutluluk silsilesidir. Akıl almak ve akıl vermek, markanın içeriğinde gizli detaylarda saklıdır. GESD mobilya, yenilenen bakış açısından sonra, açtığı blog ile Ankara ve Türkiye’de mobilya sektörünün bir nevi danışmanlığını da yapmaktadır. İnsanlar, mobilya konusunda detaylı araştırma yapmak istedikleri zaman aradıklarını hemen bulamıyorlar. Bu yüzdendir ki, GESD mobilya 40 yıllık deneyimlerine dayanarak, veri analizleri sonucu en çok merak edilen konularla ilgili düzenli olarak içerik üretmektedir.

Haberin Devamı

Alternatif yaşam kalitesi

Sıkça sorulan soruların dışında, markanın mobilya kalitesini sıradan kelimelerle anlatmak yerine, alternatif yaşam kalitesi sunmaktadır. Hatta o kadar ileri derece düşünmüşler ki, burçların bilimsel özelliklerine göre mobilya tercihlerinin anlatıldığı makaleler bile bulunmaktadır. Bu davranış, markanın sadece ticaret amacı gütmediğini gösterir.

Doğal lezzetlerin kıymetli olduğu bugünlerde, GESD mobilya yaptıkları işi butik olarak tanımlamanın yanında doğal olarak tanımlamaktadır. Olabildiğince kimyasal ürünlerden uzakta, çocuklarınızın kendilerini doğada hissetmelerini sağlayacak ahşap ve organik malzemeler kullanarak, seri üretim işlerden kendisini gözle görülecek şekilde ayırt etmektedir.

Haberin Devamı

Mobilya seçimi sizin karakteriniz

Kendinizi bir mobilyada rahat hissetmenizi sağlayan özellikler her zaman, hangi malzemenin kullanıldığı değildir. Bilinçaltının oluşturduğu faktörlerin, psikolojik olarak çözümlenmesidir. Çoğu zaman ne aradığımızı kendimize bile doğru tanımlamadan, mağaza gezeriz. GESD mobilya, öncelikle sizlere ne aradığınızı hatırlatmaya çalışıyor. Aradığınızı bulmanız, insan ruhunda bir rahatlatma yaratır. GESD mobilyanın üstünde durduğu en önemli unsurun mutluluk olduğunun altını çizmiştik. Peki mutluluk tarifleri üstünden gidersek, markanın Türkiye standartları üstünde bakış açısı olduğunu kavrayabilir miyiz? Mutluluk; paylaşılmak için yaratılmıştır. Mutluluk; sağlamlığı oluşturur. Ve mutluluk yarına bırakılmaz. GESD mobilya da mutluluk çemberi içerisinde, gönlünüze giden yere kısa bir çizgi çizer.

Haberin Devamı

O yüzden, mobilya seçimi sizin karakteriniz olacaktır. Doğru seçim yapabilmek ve kimliğinizi oluşturacak bir araca, neden erteleme yapasınız veya yanlış tercih yapasınız. Siz mutluluğu nasıl yarına bırakmak istemiyorsanız, mobilya seçiminizi de yarına bırakmamalısınız. GESD mobilya size mutluluğa gidecek yolu çizmektedir.

Masif mobilya ve chester koltuk üstünde ezberleri bozan ve kreatif çizgileri ofislerden evlere taşımaya özen gösteren dokunuşlar yaparak, sanatsal butik bakış açısını, hayatınızın her köşesine taşımaya çalışıyor. Sektörün en büyük ciro yapan firması olmak yerine, sektörün en iyi tasarımını yapmaya çabalayan GESD mobilya, gelecek yıllarda kendisinden hayli söz ettirecek gibi duruyor. Kurumsal kimliğini oturttuktan sonra, ürün ve marka başarısı dışında sektöre altın bilezik sahibi insanlar kazandırmanın ve ülke ekonomisinin kalkınması için kendilerinde sosyal sorumluluk hissetmekteler.

Ankara-Sitelere girdiğinizde gözünüze sokaktan bile çarpacak marka algısı ile, kendi yarattığı çizgiden uzaklaşmayacağını gösteriyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.