The Others Dertlerin ilacı Sayan

Dertlerin ilacı Sayan

10.04.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Candar Ağa’nın baskını

Dertlerin ilacı Sayan



     Perran Kutman’la Tarık Pabuççuoğlu’nun başrollerini paylaştığı "Hayat Bilgisi", yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Dizide Ahmet Mete Işıkara’nın konuk oyuncu olduğu sahneler izlenebilir. Bölümün konusu şöyle:
     
     Yangın paniği ve sonrası...
     Bülbül ile Kaşarlı’nın dikkatsizliği sonucu okulda yangın çıkar. Çabuk atlatılan tehlike, Afet Öğretmen’i harekete geçirir. Öğrencileri bu gibi durumlara hazır tutmak için okulda tatbikat yapılacaktır! Bu nedenle Ahmet Mete Işıkara, gençlere depremi anlatsın diye okula çağrılır. Ama aksilikler tatbikatta da eksik olmaz.
     KANAL D / 20.30


     Kanal D’de yayınlanan "Sabah Sabah Seda Sayan", umut arayanların kapısı oluverdi. Geçen hafta Sayan’a konuk olan madde bağımlısı genç kız, bunun en çarpıcı örneğiydi. Uğur Dündar bu konuyu"Arena"da ele alacak. Canlı yayın konukları, Seda Sayan ve sosyolog Doç. Dr. Arus Yamul.
     KANAL D / 23.00


     Kadİr İnanır’ın başrol oynadığı "Kırık Ayna"da Candar Ağa, Ali Kirman ile Ceylan’ın kaçırılmasını planlayan Efsun’un konağına baskın düzenler. Ama işin sonunda Candar Ağa’yı tatsız bir sürpriz beklemektedir. "Kırık Ayna", bu bölümden itibaren Avni Kütükoğlu yönetmenliğinde ekrana geliyor.
     KANAL D / 21.45


     Mehmet Ali Birand’ın "32.Gün" ünde, Türk-Amerikan ilişkilerinin şarkılara yansıması araştırılıyor. Programın diğer dosyalarında "Neden Amerika bu kadar petrolü istiyor?" sorusunun cevabı aranacak ve savaşla beraber hayatımıza giren yeni kavramlar ele alınacak.
     CNN TÜRK / 22.10



      Derin Haber: Haluk Şahin’in programında AKP’nin iç meseleleri tartışılacak. Gazeteciler Ruşen Çakır, Ekrem Kızıltaş ve Siyaset Sosyolojisi Profesörü Nur Vergin’in konuk olacağı yapımda AKP’nin nasıl bir parti olduğu ve Milli Görüş’le niye kriz yaşadığı yorumlanacak. TV8 / 21.00
      Türkülerin Dilinden: Müziğin canlı yorumlandığı az sayıda yapımdan biri "Türkülerin Dilinden"... Bu hafta Sevingül Bahadır ve Fuat Saka’nın konuk olacağı programda çok iyi de bir orkestra yer alıyor. TRT 1 / 22.10
     

Yazarlar