The Others Dizilerde sıcak saatler

Dizilerde sıcak saatler

08.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Peş peşe ekrana gelen ‘Yılan Hikâyesi’ ve ‘Çifte Bela’da yine heyecan dorukta

Dizilerde sıcak saatler

Dizilerde sıcak saatler

Peş peşe ekrana gelen ‘Yılan Hikâyesi’ ve ‘Çifte Bela’da yine heyecan dorukta

Memet Ali Alabora, Katerina Moutsatsos, Nail Kırmızıgül, Ayten Gökçer, Süleyman Turan ve Çetin Tekindor’un başrol oynadıkları "Yılan Hikâyesi"nde, birlikte çalışmaya başlayan Memoli ve Eleni bir esrar satıcısının peşine düşüyorlar.
Polis köpeği Budy, depodaki esrarı bulur. Memoli adamları tutuklamak isterken Coşkun kaçar. Bunun üzerine Memoli ve Coşkun arasında bir kaçıp kovalamaca başlar.
KANAL D / 22.00

Ah dede vah dede!
Bir baba ve iki kızının maceralarını anlatan dizide, Ayşegül (Nadide Sultan) ve Fatmagül (Ayşe Tolga), kendilerini ispiyonlayan Kezban’a (Gül Onat) tavır alırlar. Bu arada annelerinin babası Alican Dede gelir. Osman (Mümtaz Sevinç) eve gelince kızlar ve Kezban, onu saklamak için işbirliği yaparlar, ama...
KANAL D / 20.35

TRT’de bir garip sunucu değişikliği
TRT’nin artık klasikleşen ve pek çok türevi olan programı "Türkü Türkü Türkiyemöde değişiklik var. Bu bir sunucu değişikliği... Klasik sunuculardan farklı tarzı ile adı "Türkü Türkü Türkiyem" ile özdeşleşen Aslı Deniz, programdan uzaklaştırıldı. Yerine, yine TRT’de türkü programı olan "Bir Nefes Anadolu"yu sunan Ceren Abdullah getirildi. Bakalım Abdullah, "Türkü Türkü Türkiyemöde Aslı Deniz’in yerini doldurabilecek mi?
TRT 1 / 22.20

Birand’dan bir ilk
Mehmet Ali Birand bir ilki gerçekleştiriyor ve Güney Kıbrıs’tan üniversite öğrencilerini ekrana getiriyor. Kıbrıs Devlet Üniversitesi’nde çekilen yapımda Rum öğrenciler, "Türkler", "Kıbrıs" ve "Afganistan savaşı" hakkındaki görüşlerini dile getirecekler.
CNN TÜRK / 22.10

Kahkaha matinesi
Son albümünüyle sık sık ekrana gelen Seda Sayan ve katıldığı programların neşe kaynağı olan Aydın, "Beyaz Show"un bu haftaki konukları. Beyaz’ın "Ejder", "Pertev", "Güven", "Hüsmen Dayı", "Beyaz Atlı Prens" ve "Resim Öğretmeni" tiplemeleri de var...
KANAL D / 23.15